Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4690 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Autocad - chybí parametr na řádku

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Tomas888 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 15.bře.2022
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Tomas888 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Autocad - chybí parametr na řádku
    Zasláno: 15.bře.2022 v 18:46
Už jsem se ptal na jiných fórech ale nikdo nevěděl - Autocad mi nezobrazí nově vložené objekty a vypisuje mi chybu "chybí parametr na řádku". Nevíte čím to je? Jak to vyřešit?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20511
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.bře.2022 v 18:53
To je celkem častý problém - používáte poškozený soubor definice šrafovacího vzoru (.PAT). Nejčastější příčiny a řešení viz příbuzný tip 11411:

Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Tomas888 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 15.bře.2022
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Tomas888 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.bře.2022 v 18:55
Aha, to bude ono, moc děkuji. Z informace o chybě parametru bych tohle nečekal.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11411:Chyba v souboru vzoru. Chybí parametr na řádku XXX.
Tip 6927:AutoCAD mi hlásí: ; chyba: nesprávný typ argumentu: fixnump:
Tip 3697:VIPJak spuštěním AutoCADu aktivovat zvolené rozvržení daného DWG výkresu?
Tip 2877:Ve stavovém řádku mi zcela chybí zobrazení souřadnic.
Tip 1572:VIPChyba při instalaci: Nesprávné parametry příkazového řádku (Incorrect command line parameters)
Tip 6991:VIPPrázdné palety nástrojů v AutoCAD Civil 3D 2010?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.