Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4147 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

stavový řádek

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Sedláček Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 15.dub.2005
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCad 2017 LT
Stav: Offline
Bodů: 374
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Sedláček Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: stavový řádek
    Zasláno: 31.kvě.2022 v 16:40
zmizel mi stavový řádek
STATUSBAR mám1
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
AutoCad 2017 LT
Stav: Online
Bodů: 20600
Řešení Řešení
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.kvě.2022 v 18:06
Zkuste CUI, nastavení pracovního prostoru Kreslení a poznámka > Stavový řádek, ale ta nastavení by měla být svázána. Možná ještě smazat ACADLT*.MNR ze support složky.
Zpět nahoru
Sedláček Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 15.dub.2005
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCad 2017 LT
Stav: Offline
Bodů: 374
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Sedláček Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.kvě.2022 v 16:48
JEŠTĚ UPŘESŇUJI:
A2023LT
win10
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 20600
Řešení Řešení
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.kvě.2022 v 18:06
Zkuste CUI, nastavení pracovního prostoru Kreslení a poznámka > Stavový řádek, ale ta nastavení by měla být svázána. Možná ještě smazat ACADLT*.MNR ze support složky.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Sedláček Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 15.dub.2005
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCad 2017 LT
Stav: Offline
Bodů: 374
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Sedláček Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.čer.2022 v 10:23
Děkuji
CUI pomohlo
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4226:VIPZapnutí zobrazeni velikosti DWG souboru ve stavovém řádku AutoCADu.
Tip 8140:Přepínání zobrazení převýšení a měřítka ve stavovém řádku.
Tip 6062:Nový stavový řádek AutoCADu 2009 i v textové podobě.
Tip 5092:VIPStavový řádek v Mapu - přepnutí na formát jako v AutoCADu.
Tip 3341:Ve stavovém řádku AutoCADu se mi objevil dlouhý seznam zkratek. Jak se jej zbavit?
Tip 10331:Zavřený stavový řádek AutoCADu (skrytý).


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.