Diskuzní fórum, poradna
|

Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
Nefunkční PDF xref |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Martimor ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 24.lis.2017 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD 2018 Stav: Offline Bodů: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 16.čer.2022 v 12:18 |
Zdravím,
při vložení PDF jako externí reference se mi soubor sice načte, ale vidět jen rámeček. Nezobrazí se mi žádný obsah stránky, pouze pokud mám PDF vybrané, ale pokud výběr zruším, zase mi to zmizí. Neví někdo ?? Díky.
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Dodáváme produkty Autodesk Stav: Offline Bodů: 20914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zkuste zapnout proměnnou PDFFRAME. Pokud nepomůže, má AutoCAD možná nedostatek paměti nebo pracuje s nepodporovaným OS nebo grafikou.
|
|
![]() |
|
Martimor ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 24.lis.2017 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD 2018 Stav: Offline Bodů: 6 |
PDFFRAME jsem zkoušel a nic. Nejdivnější je, že mi to dělá jen asi poslední týden, předtím všechno ok
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Dodáváme produkty Autodesk Stav: Offline Bodů: 20914 |
A jaká je to verze AutoCADu a operačního systému?
|
|
![]() |
|
Win 11, Autocad 2019
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Tak tam spíš bude problém v použití nekompatibilní verze - AutoCAD 2019 není určen pro Win 11 a nekompatibility se pak projevují podobnými chybami.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,485 sekund.