Spuštěn nový vzhled portálu CADfórum.
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 116.000 registrovaných u nás, celkem 1.080.000 registrovaných (CZ+EN), přes 51.000 CAD/BIM bloků. Vylepšený Převodník jednotek.
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 116.000 registrovaných u nás, celkem 1.080.000 registrovaných (CZ+EN), přes 51.000 CAD/BIM bloků. Vylepšený Převodník jednotek.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností
Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Export SketchUp |
Odpovědět | archiv |
Autor | |
Jílková
Diskutér Přihlášen: 28.zář.2019 Lokalita: ČR (PA) Používám: AutoCAD 2016 Stav: Offline Bodů: 40 |
Téma: Export SketchUp Zasláno: 24.čvc.2022 v 15:48 |
Kooperant po mně chce vyexportovat model z Revitu do programu SketchUp. Nevím přesně co s tím bude potom dělat, ale jaká je cesta jak to exportovat? Našla jsem že formát asi bude SKP, ale ten mi přímo exportovat nejde. Nějaký IFC? Nebo DWG?
|
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21749 |
Zasláno: 24.čvc.2022 v 17:08 |
S IFC si SketchUp asi moc dobře neporadí, DWG pro něj může být také komplikované, ale DXF by asi mělo zafungovat nejlépe. Vyexportujte tedy 3D DXF (z 3D pohledu).
|
|
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - arkance.world (podpora viz helpdesk.arkance-system |
|
Jílková
Diskutér Přihlášen: 28.zář.2019 Lokalita: ČR (PA) Používám: AutoCAD 2016 Stav: Offline Bodů: 40 |
Zasláno: 24.čvc.2022 v 17:29 |
Děkuji, zkusím jim tedy poslat DXF.
|
|
PepaR
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6190 |
Zasláno: 24.čvc.2022 v 17:59 |
Spíše než s DXF, bych šel cestou DWG.
Před pár lety, když jsem hledal odpověď na podobnou otázku jako pokládáte jsem narazil na pluginy, které umí export přímo do SKP, ale jsou placené. Lze dohledat článek staršího data, kde je i provnání metod exportu, viz How to Export a Revit Model to SketchUp.
|
|
TomasPolak
ARKANCE support Arkance Systems Přihlášen: 04.úno.2022 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Revit, AutoCAD Stav: Offline Bodů: 20 |
Zasláno: 03.srp.2022 v 09:46 |
Dobrý den,
zde máte návod přímo ze stránek SketchUp helpu. Možný je export jak přes dwg, tak přes ifc. Na konci je pak odkaz na tři možné pluginy pro Revit včetně výše zmíněného SimLabu. S pozdravem, Tomáš Polák
|
|
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět | |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 1,707 sekund.