Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 5533 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

spravca hladin

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
johny.alias Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.led.2020
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
autocad
Stav: Offline
Bodů: 273
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny.alias Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: spravca hladin
    Zasláno: 17.zář.2022 v 16:13
ahoj, ako nastavit ked drzim hladinu v modeli a otvorim spravcu hladin aby bola hned oznacena a nemusel ju hladat, dakujem
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20699
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.zář.2022 v 16:23
Takhle Správce hladin nefunguje, označená je hladina, která je aktuální. Co s tou hladinou potřebujete dělat? Nestačil by prvek řízení hladin v ribbonu? Ten funguje takovýmto způsobem. A je také aktivní - můžete hladiny vypínat, měnit barvu, apod.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 6154
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PepaR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.zář.2022 v 04:03
Mohl by pomoci postup, kdy vyberete hladinu a spuštěním příkazu Nastavit hladinu jako aktuální  LAYMCUR (_LAYMCUR) se vám tato hladina nastaví jako aktuální. Anebo pokud se chcete ve výkrese s mnoha hladinami zorientovat, tak zkuste Průvodce hladinami  LAYWALK (_LAYWALK).

Upravil PepaR - 18.zář.2022 v 07:26
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5656:VIPUživatelské přizpůsobení vzhledu rozvržení dialogu Správce hladin (nastálo).
Tip 4710:Snadný tisk a uložení seznamu hladin AutoCADu.
Tip 12871:Jak vypnout vypisování hladin z xrefů?
Tip 5045:VIPDialog příkazu Správce hladin nefunguje - skončí na Fatal Error.
Tip 3447:VIPJak vypnout uchopení objektů ležících v určité hladině?
Tip 7243:VIPVytvoření filtru hladin řádkovým příkazem z menu nebo skriptu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.