Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 2508 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Vlastnosti steny

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
bielko Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 07.lis.2009
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad, Revit 2011
Stav: Offline
Bodů: 502
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace bielko Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Vlastnosti steny
    Zasláno: 24.říj.2022 v 14:32
Príjemný deň.
prosím Vás mám vymodelovaný stĺp a keď k nemu namodelujem stenu, tak mi stĺp preberá šrafu steny. 
V čom je problém?
Ďakujem.
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20
Stav: Offline
Bodů: 1171
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.říj.2022 v 14:48
zkuste prosím příkaz Switch Join Order (v rozbalovacím meníčku příkazu Spoj / Join)
JASponza

ACA (AutoCAD) 2019,
RVT 18, 20

Win 10 x64
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2021, Revit ->2022
Stav: Offline
Bodů: 3804
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.říj.2022 v 22:00
Původně odeslal(a) bielko bielko napsal(a):

Príjemný deň.
prosím Vás mám vymodelovaný stĺp a keď k nemu namodelujem stenu, tak mi stĺp preberá šrafu steny. 
V čom je problém?
Ďakujem.
Je taky rozdíl v chování mezi arch a konstrukčním sloupem. Jaký máte? 
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 6163
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PepaR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.říj.2022 v 06:35
Toto dělají obvykle architektonické sloupy. Použijte konstrukční.
Zpět nahoru
bielko Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 07.lis.2009
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad, Revit 2011
Stav: Offline
Bodů: 502
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace bielko Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.říj.2022 v 08:25
Ďakujem, máte pravdu problém je v type stĺpu. 
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 2728:VIPNezačištěné stěny? Snadná pomoc pro automatickou aktualizaci ADT modelu z Xrefů.
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 11370:Tvorba popisu základů – pokud jsou vytvořené jako stěny.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.