ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenokótování měřidla

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Sendak Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 13.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Stav: Offline
Bodů: 6
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: kótování měřidla
    Zasláno: 03.lis.2006 v 17:12
Dobrý den
Mám za úkol nakreslit výkres meridla, válcovitého typu zakončený kuželem, kde bude stupnice. Nakreslil jsme základní pohled + řez ale nevim jak zakótovat stupnici. Jestli mám udělat zvláštní kružnici a tam nanést počet dílů a zakótovat rozteč, nebo to mám nějak přímo zakótovat v tom hlavním pohledu (ale tam je to zkreslené) a nebo udělat pohled zepředu a tam to zakótovat? Na netu jsem nidke podobný výkres nenašel tak kdybyste o něčem věděli tak pošlete link. (ideálně i s tolerancemi)
děkuji

tady je odkaz na to co mám hotové, ale nevim pořád co s tou stupnicí
www.provokace.cz/P2a.pdf

Upravil Sendak - 04.lis.2006 v 11:11
Inventor 5; solid Works 2005, Autocad
Zpět nahoru
Ferdinand Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Používám:
AutoCAD2004 (EN) na Windows XP
Bodů: 1906
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.lis.2006 v 13:42
Nerozumím - vždyť to už máte hotový, jak vidímQuestion
Má to něco společného s rozvinutými pohledy...?
-FerTh-
Zpět nahoru
Sendak Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 13.led.2006
Bodů: 6
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.lis.2006 v 21:16
No já jsem tu stupnici zakotoval jen tak jak me napadlo a potreboval bych poradit jak by to melo byt spravne, popr. jestli neni na netu nekde podobny vykres.
Inventor 5; solid Works 2005, Autocad
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5597:Nezobrazuje se mi indikátor kapacity sestavy.
Tip 7152:Měřidlo kapacity v Inventoru 64-bit.
Tip 14144:VIPPodtržené kóty v přerušených pohledech Inventoru (iLogic).
Tip 9885:VIPJak zamezit kótování směru toku média na výkresu isometrie?
Tip 4669:VIPJak zvýšit přesnost odměřování (kótování) v DWF Composeru (Design Review)?
Tip 4022:VIPJak přenést kótu z modelového do výkresového prostoru?

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,401 sekund.