Diskuzní fórum, poradna
|

Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
zachy ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 23.pro.2006 Lokalita: ČR (OL) Používám: 2007 Stav: Offline Bodů: 2 |
![]() Zasláno: 18.led.2023 v 13:22 |
Dobrý den,
mám dotaz zda se dají v autocadu nějak slučovat záložky (ouška pod příkazovým řádkem) s jednotlivými rozvrženími - například do nějakých skupin apod... Jde mi o to, že mám v jednom výkresu cca 50 rozvržení a chtěl bych ty jednotlivé karty (ouška) nějakým způsobem sloučit např. do 5 ti skupin podle objektů... má s tímto někdo zkušenost? díky
|
|
![]() |
|
splonk ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 25.lis.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD/ACA'21, RVT'21 Stav: Offline Bodů: 1231 |
![]() |
Dobrý den, nevím zda existuje něco takového, o čem píšete... Možná ale, že to ani není třeba... Šikovným pojmenováním Layoutů a jejich seřazením se dá také hodně toho udělat... A když použijete utilitu LOMAN od CAD Studia anebo TabSort od pana LeeMac-a (http://www.lee-mac.com/tabsort.html), za předpokladu, že máte plný AutoCAD, Vám ta práce pak půjde skoro sama...
|
|
JASponza
ACA (AutoCAD) 2021, RVT 2021 Win 10 x64 |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Dodáváme produkty Autodesk Stav: Offline Bodů: 21265 |
![]() |
Hm, to asi nijak rozumně sloučit nepůjde - leda dát ty související "k sobě" v pořadí.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 1,266 sekund.