Diskuzní fórum, poradna
|

Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
Rámová koštrukcia |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
cuk3r ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 27.led.2023 Lokalita: Slovakia Používám: Inventor 2022, AutoCAD 2022 Stav: Offline Bodů: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 06.bře.2023 v 07:19 |
Zdravím priatelia.
Obraciam sa na vás s ďalším problémom. Tým problémom je rámová konštrukcia. Mám nakreslený náčrt. Vložím si pekne na jednotlivé čiary profily aké potrebujem. Keď treba ešte upravím niektoré čiary náčrtu, samozrejme automaticky mi posunie aj profily, ktoré boli na tie čiary pridané. Avšak z nejakého dôvodu sa stane, že niekedy prestane toto automatické posúvanie profilov reagovať. Proste keď zmením náčrt, posunutím nejakej čiary náčrtu, profily ktorý bol na tú čiaru pridaný, zostane na povôdnom mieste. Nejde ho ani upraviť pomocou rámovej konštrukcie. Musím ho len vymazať a vložiť na zmenenú čiaru nanovo. Čiže tým pádom celá rámovka mi je na nič, keď mi neaktualizuje profily pri zmene náčrtu. Neviete kde môže byť problém? ďakujem.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,281 sekund.