Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 5888 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Vytvoření složitějších typů čar ACAD LT

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
PetrBervic Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 28.dub.2023
Lokalita: Czech Republic
Používám:
ACAD LT 2015
Stav: Offline
Bodů: 2
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PetrBervic Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Vytvoření složitějších typů čar ACAD LT
    Zasláno: 28.dub.2023 v 12:02
Dobrý den,
prosím o radu, jak nejlépe v ACAD LT2015 vytvořit nebo lépe stáhnout typy čat pro inženýrské sítě (elektro, kanalizace, voda atd.)
díky Petr
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 21382
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.dub.2023 v 14:11
Buď nakódovat ručně (.SHP + .LIN), nebo extrahovat ze stávajících výkresů (LinOut) nebo si stáhnout hotovou knihovnu - viz např.:

(U staré verze 2015 už ale může být problém s kompatibilitou na Windows 10 nebo 11.)


Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 6187
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PepaR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.kvě.2023 v 08:21
Sdílím odkaz na stránku, kde najdete 3 odkazy na balíky s čarami pro stavebnictví a jsou mezi nimi i inženýrské sítě: Čáry a šrafy (CAD v praxi).
Zpět nahoru
vbehun Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Autocad R10 >> Autocad 2022 / altern. QCad Prof.
Stav: Offline
Bodů: 1221
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace vbehun Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.kvě.2023 v 16:53
Jenom prosím nezapomeňte, že stejné typy čar musí mít i protistrana, se kterou budete spolupracovat na výkresech.
Pokud jde jenom o tisk vašich výkresů a ne o sdílení CAD souborů - nic se neděje.
=^..^=
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4536:VIPNedokumentovaný kód zarovnání typu přerušované čáry.
Tip 3860:Snadné vytvoření komplexních typů čar.
Tip 5458:Jak vytvořit komplexní typ čáry typu koleje či hranice?
Tip 5240:Jak vypnout pomalé zvýrazňování tloušťkou při výběru objektů?
Tip 406:Jak vytvořit vlastní, složitější typ čáry?
Tip 1819:VIPJak vytvořit vícebarevný typ čáry v AutoCADu?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,594 sekund.