Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 6276 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

tloušťka čar

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
martin011 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 12.srp.2022
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
AutoCAD2022
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martin011 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: tloušťka čar
    Zasláno: 04.kvě.2023 v 12:42
Zdravím, narazil jsem na problém. Jakmile zapnu funkci tloušťka čáry, tak mi zmizí všechny čáry tloušťky 0.5. Když tuto funkci vypnu, tak jsou vidět všechny. Tak bych se rád zeptal zda nevíte co stím.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 21517
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.kvě.2023 v 18:21
To vypadá na problém grafické karty. Zkuste změnit nastavení akcelerace nebo aktualizovat driver ve Windows. V jaké je to verzi Windows?
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
martin011 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 12.srp.2022
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
AutoCAD2022
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martin011 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.kvě.2023 v 20:05
Mám Windows 11. všechno by mělo být aktualizované. Akceleraci jsem úplně nezjistil kde udělat. Jinak grafickou kartu mám Intel Iris Xe a AutoCAD 2024. Před týdnem všechno běželo hladce a teď nic.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 21517
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.kvě.2023 v 20:24
To ale vypadá že bude tou kartou, resp. jejím driverem. Zkuste příkaz KONFIGGRAF.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
martin011 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 12.srp.2022
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
AutoCAD2022
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martin011 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.kvě.2023 v 20:29
Právě jsem koukal jestli je tahle karta schopna utáhnou cad. Každopádně když vypnu akceleraci, tak to funguje. Samozřejmě bych byl radši kdyby to šlo i s ní, ale když to nepůjde tak se holt nedá nic dělat. Děkuji za pomoc.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 21517
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.kvě.2023 v 21:52
To nastavení znamená, že akcelerační funkce "inzerované" driverem karty nefungují správně - často to vyřeší instalace novější nebo starší verze driveru grafiky pro Windows.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
martin011 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 12.srp.2022
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
AutoCAD2022
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martin011 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.kvě.2023 v 00:10
Tak jsem se na to podíval a žádné aktualizace jsem neprovedl + ani mi to žádné nenabízí. Notebook je nový, takže mi to nic nenabízí.

Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'21, '24, RVT'21, '24
Stav: Offline
Bodů: 1258
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.kvě.2023 v 10:11
A děje se Vám to jenom v jednom DWG, anebo v každém...?
JASponza

ACA (AutoCAD) 21, 24
RVT 21, 24

Win 10, 11 x64
Zpět nahoru
martin011 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 12.srp.2022
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
AutoCAD2022
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martin011 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.kvě.2023 v 10:27
V každém. Když to otevřu na jiném PC tak je všechno v pohodě
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'21, '24, RVT'21, '24
Stav: Offline
Bodů: 1258
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.kvě.2023 v 11:24
Aha, tak to nebude např. tím, že je kresba mírně natočena ve 3D... anebo něco podobného...
Pak zbývá pohrát si s nastavením driveru, jak píše pan Michl... buď nový ovladač anebo zkusit v GUI driveru něco drobně přenastavit... nevím...
JASponza

ACA (AutoCAD) 21, 24
RVT 21, 24

Win 10, 11 x64
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4564:Jak změnit tloušťku čar symbolů AutoCADu Mechanical.
Tip 5370:VIPJak nastavit tloušťku čáry i symbolu bodu?
Tip 5690:Nastavení tloušťky čáry v Inventoru.
Tip 1899:Mohu i v AutoCADu R14 pracovat s šířkou (tloušťkou čáry) entit?
Tip 2353:VIPJak exportovat do .WMF včetně tloušťky čar?
Tip 7747:Zobrazení tloušťky čar ve výkresu Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,875 sekund.