Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 10703 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Panel hladiny a vlastnosti nefungujú správne

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
ibanato Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.kvě.2014
Lokalita: Slovensko
Používám:
ACAD2013, ACAD2016
Stav: Offline
Bodů: 30
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace ibanato Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Panel hladiny a vlastnosti nefungujú správne
    Zasláno: 17.kvě.2023 v 09:31
Dobrý deň
U kolegini nastal tento problém. Ak vyznačí vo výkrese jednu alebo viac čiar, v paneli hladiny sa nezobrazuje hladina v ktorej tá čiara je, ale ukazuje len aktuálne nastavenú hladinu. Napríklad vyznačí 3 čiary v hladinách kanalizácia, vodovod, elektro, ale v paneli hladín sa zobrazuje hladina 0, ktorá je nastavená ako aktuálna. Keď zmeníme aktuálnu hladinu na inú, tak všetko zas zobrazuje v nej. Rovnako je tento problém aj s panelom vlastnosti, kde sa nezobrazujú aktuálne údaje o vyznačenej čiare.
Ide o Autocad 2017, operačný systém W10
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 21396
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.kvě.2023 v 10:56
Toto chování řídí proměnná PICKFIRST.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
ibanato Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.kvě.2014
Lokalita: Slovensko
Používám:
ACAD2013, ACAD2016
Stav: Offline
Bodů: 30
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace ibanato Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.kvě.2023 v 11:33
Veľmi pekne ďakujem, funguje to.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 3858:Jak potlačit výpis hladin xrefů v panelu hladin?
Tip 6956:Česká verze Inventoru mi zobrazuje ribbon v angličtině.
Tip 8438:Jak rozšířit rozevírací seznam Hladiny?
Tip 1536:Jak snadno zjistit, ve které hladině leží daná entita?
Tip 9980:Jak v Revitu okótovat šikmou stěnu nebo okno se správnou čitelností kót?
Tip 1746:Nefungující okno Vlastnosti (Žádný výběr) v AutoCADu 2002 (a vyšších). Nezobrazení hladiny v panelu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,422 sekund.