Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 9280 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Neaktivní uzly

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
r.vagner Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 03.bře.2005
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
Cadkon RC+, MS CE ProConcrete
Stav: Offline
Bodů: 55
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace r.vagner Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Neaktivní uzly
    Zasláno: 03.čvc.2023 v 12:14
Mám dotaz. Jde nějak vypnout/zapnout "tahání" za uzly ? Stává se mi , že po určité době (nebo jestli to nějakou klavesovou zkratkou vypínám) sice uzlíky vidím, ale nejdou mi uchopit. Cvaknu na usecku...uzliky vidím, ale když chci uzlík uchopit, tak nic. Když soubor zapnu a vypnu, tak to funguje. Díky
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 21265
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.čvc.2023 v 14:29
Uzly se sice dají vypnout, ale pokud už jsou vidět, měla by fungovat i příslušná uzlová editace. V jaké verzi AutoCADu se to děje?
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
r.vagner Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 03.bře.2005
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
Cadkon RC+, MS CE ProConcrete
Stav: Offline
Bodů: 55
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace r.vagner Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.čvc.2023 v 14:58
No on to neni tak uplně AutoCAD. Je to Cadkon RC+. Dela mi to ve verzi 2023 i ve verzi 2024.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 21265
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.čvc.2023 v 17:36
Aha, tyhle napodobeniny AutoCADu trápí řada chyb a nekompatibilit. Přesouvám dotaz do odpovídajícího fóra.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8591:VIPNelze zobrazit dialog Informace o projektu (zašedlá ikonka)
Tip 11014:VIPMinimální lhůta pro uvolnění nepoužívané síťové licence.
Tip 8781:VIPNelze vytvořit nový formát Tagu v AutoCADu P&ID (neaktivní).
Tip 4612:VIPJak rozeznat síťovou licenci odhlášenou pro neaktivitu?
Tip 1025:Jak skrýt neaktivní podsestavy při editaci jedné součástky?
Tip 5133:VIPJak snadno ušetřit počet firemních síťových licencí AutoCADu či Inventoru?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 1,500 sekund.