Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4726 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Aktualizace Dynama

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
OPlavek Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 16.pro.2004
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
Autocad,Revit
Stav: Offline
Bodů: 142
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace OPlavek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Aktualizace Dynama
    Zasláno: 25.čvc.2023 v 09:30
Všiml jsem si že na na https://dynamobuilds.com/ často vychází aktualizace jádra Dynamo. Jak se tím dá aktualizovat Dynamo v Revitu? Kam tu aktualizaci nahrát?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 21572
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.čvc.2023 v 10:36
Aktualizace "Dynamo Core" jsou nezávislé na modulech Dynama používaných v jednotlivých produktech (Autodesku a dalších). Aktualizují tedy jen případně nainstalované samostatné, nezávislé aplikace Dynamo, které nemají přímou vazbu na CAD a BIM data - pravděpodobně takovou aplikaci nainstalovanou nemáte nebo ji nespouštíte.

Jádra Dynamo v Revitu, Civilu a dalších aplikacích jde aktualizovat jen pomocí aktualizací daného produktu (např. Revit 2024.1).
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
OPlavek Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 16.pro.2004
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
Autocad,Revit
Stav: Offline
Bodů: 142
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace OPlavek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.čvc.2023 v 10:38
Aha, díky za objasnění.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11180:Nejde mi spustit Dynamo pro Advance Steel.
Tip 10882:Dynamo - ID elementu jako sdílený parametr v Revitu.
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 12628:Tak jako slunečnice každým dnem... Dynamo skript pro Revit
Tip 11035:Je možné používat dvě verze Dynamo na jednom počítači?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,773 sekund.