Diskuzní fórum, poradna
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností |
Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Výběr myší - systémová proměná (?) |
Odpovědět | archiv |
Autor | |
Bretta
Diskutér Přihlášen: 04.zář.2013 Lokalita: ČR (JČ) Používám: AutoCAD 2020 LT Stav: Offline Bodů: 18 |
Téma: Výběr myší - systémová proměná (?) Zasláno: 28.srp.2023 v 11:25 |
Dříve mi fungoval výběr entit myší "na etapy" bez držení SHIFT. Teď se mi vždy předchozí výběr zruší a nahradí novým. S přidržením SHIFT to funguje. Asi jsem něco změnil, jenže nevím co. Poradíte mi, prosím?
Předem děkuji Používám AutoCAD LT 2020, k aktualizaci myslím nedošlo. |
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Dodáváme produkty Autodesk Stav: Offline Bodů: 21656 |
Zasláno: 28.srp.2023 v 11:32 |
Zřejmě PICKADD - viz:
|
|
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - arkance.world (podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz) |
|
Bretta
Diskutér Přihlášen: 04.zář.2013 Lokalita: ČR (JČ) Používám: AutoCAD 2020 LT Stav: Offline Bodů: 18 |
Zasláno: 28.srp.2023 v 11:36 |
Děkuji moc, to je ona .. jak se mi to povedlo, netuším. Dosud jsem ji nepoužil
|
|
masa1
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel Přihlášen: 25.led.2006 Lokalita: ČR (PL) Používám: Abaqus, NX, Inventor, AutoCAD 2018 Stav: Offline Bodů: 387 |
Zasláno: 29.srp.2023 v 09:21 |
Možná jsteji použil a ani o tom nevíte. Hodnotu pickadd lze přepnout i v dialogu Vlastnosti ikonou vpravo nahoře - https://cadpodpora.sk/2016/09/14/nefunguje-vyber-objektov/
|
|
Mašek
|
|
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět | |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,573 sekund.