Spuštěn nový vzhled portálu CADfórum.
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 117.000 registrovaných u nás, celkem 1.085.000 registrovaných (CZ+EN), přes 52.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový Inženýrský kalkulátor, Průvodce CAD převody, Konvertor barev, Prohlížeč USD souborů.
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 117.000 registrovaných u nás, celkem 1.085.000 registrovaných (CZ+EN), přes 52.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový Inženýrský kalkulátor, Průvodce CAD převody, Konvertor barev, Prohlížeč USD souborů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Nefunkčná funkcia "properties" v Advance steel |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
TimiB ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 18.kvě.2023 Lokalita: Slovensko Používám: Autocad2021 Stav: Offline Bodů: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 15.úno.2024 v 12:02 |
Dobrý deň,
ospravedlňujem sa za blbé otázky, som začiatočníčka, a neviem s akým spôsobom som dala nefunkčným príkaz "Properties" ,resp. s akým spôsobom by som to mohla dať "funkčným"...momentálne ked kliknem na ikonku , vypisuje mi ,že neznámy príkaz.Dakujem Vám
|
|
![]() |
|
OPlavek ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 16.pro.2004 Lokalita: ČR (KV) Používám: Autocad,Revit Stav: Offline Bodů: 147 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Advance Steel nemám, ale myslíte paletu Properties? Nefunguje Ctrl+1?
|
|
![]() |
|
TimiB ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 18.kvě.2023 Lokalita: Slovensko Používám: Autocad2021 Stav: Offline Bodů: 23 |
Dakujem Vám velmi pekne za odpoved, zaujímave je,že "fyzicky" tu ikonku "properties" tam mám, len ked na to kliknem ,mi vypisuje ,že neznámý príkaz....asi som niečo v nastaveniach nejak nechtiac som zle experimentovala,ako začiatočníčka
![]() |
|
![]() |
|
Dám to aj sem, síce súvislosti moc nepoznám, príkaz "properties" mi bol "mrtvý" vtedy,ked som mala v "DEMANDLOAD"e hodnotu 0,ako náhle som tu hodnotu zmenila na 3 (čo je tuším aj v defaultoch) príkaz properties mi bol zase aktívný....
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,482 sekund.