Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 5163 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Nefunkčná funkcia "properties" v Advance steel

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
TimiB Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 18.kvě.2023
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad2021
Stav: Offline
Bodů: 15
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace TimiB Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nefunkčná funkcia "properties" v Advance steel
    Zasláno: 15.úno.2024 v 12:02
Dobrý deň, 
ospravedlňujem sa za blbé otázky, som začiatočníčka, a neviem s akým spôsobom som dala nefunkčným príkaz "Properties" ,resp. s akým spôsobom by som to mohla dať "funkčným"...momentálne ked kliknem na ikonku , vypisuje mi ,že neznámy príkaz.Dakujem Vám
Zpět nahoru
OPlavek Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 16.pro.2004
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
Autocad,Revit
Stav: Offline
Bodů: 142
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace OPlavek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.úno.2024 v 12:34
Advance Steel nemám, ale myslíte paletu Properties? Nefunguje Ctrl+1?
Zpět nahoru
TimiB Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 18.kvě.2023
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad2021
Stav: Offline
Bodů: 15
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace TimiB Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.úno.2024 v 12:56
Dakujem Vám velmi pekne za odpoved,  zaujímave je,že "fyzicky" tu ikonku "properties" tam mám, len ked na to kliknem  ,mi vypisuje ,že neznámý príkaz....asi som niečo v nastaveniach nejak nechtiac som zle experimentovala,ako začiatočníčkaCry
Zpět nahoru
TimiB Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 18.kvě.2023
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad2021
Stav: Offline
Bodů: 15
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace TimiB Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.úno.2024 v 13:37
Dám to aj sem, síce súvislosti moc nepoznám, príkaz "properties" mi bol "mrtvý" vtedy,ked som mala v "DEMANDLOAD"e  hodnotu 0,ako náhle som tu hodnotu zmenila na 3 (čo je tuším aj v defaultoch) príkaz properties mi bol zase aktívný....
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 12358:VIPAdvance Steel - přiřazení externích parametrů do výpisu materiálu (např. obj.kódů)
Tip 11668:VIPJak změnit seskupování dílů ve výkazu materiálu?
Tip 13790:VIPJak v Advance Steel zaokrouhlit na celé milimetry rozměry plechů ve výpisech na výkrese?
Tip 10630:Přidání nového průřezu do Advance Steel.
Tip 12038:Jak vytvořit vlastní typ kamery pro použití v procesech Advance Steel?
Tip 10549:Vyhledávání parametrů a filtrování objektů v Advance Steel.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,738 sekund.