Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 7911 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Průzkumník

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
skofin Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 23.říj.2009
Lokalita: ČR (OS)
Používám:
AutoCAD2010
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace skofin Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Průzkumník
    Zasláno: 24.kvě.2024 v 08:51
Dobrý den, při otevírání a importu souborů v Autocadu se mi neotevírá okno průzkumníka , ale pouze možnost zadání v příkazovém řádku...což někdy vložit celou cestu je pěkná otrava...Nevíte, kde se dá průzkumník opět aktivovat? 
Děkuji  
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'21, '24, RVT'21, '24
Stav: Offline
Bodů: 1259
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.kvě.2024 v 09:13
_FILEDIA nastavit na  1
JASponza

ACA (AutoCAD) 21, 24
RVT 21, 24

Win 10, 11 x64
Zpět nahoru
skofin Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 23.říj.2009
Lokalita: ČR (OS)
Používám:
AutoCAD2010
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace skofin Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.kvě.2024 v 09:50
Supr, děkuji, to je ono. 
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8174:VIPAutoCAD neindexuje složky doplněné do Průzkumníku obsahu.
Tip 4364:VIPObecná chyba: "Runtime error" při otevření DWF z Průzkumníku Windows.
Tip 4042:VIPZobrazení náhledů Revit souborů na počítači bez Revitu.
Tip 1604:VIPPříčina hlášení "Soubor DWG nebo některá jeho část nebyla nalezena".
Tip 1915:Po instalaci AutoCADu je část Průzkumníku Windows v jiném jazyce.
Tip 12026:VIPJak poklepáním na soubor otvírat konkrétní verzi Revitu?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,559 sekund.