ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Designjet 500 a jeho driver

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Whr-Neon Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 16.lis.2011
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Revit 2012, AutoCad 2011
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Whr-Neon Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Designjet 500 a jeho driver
    Zasláno: 01.říj.2024 v 16:00
Zdravím všechny. Podědil jsem plotr hp designjet 500, našel jsem i starý počítač s win 7 ( protože jsem četl že na win 10 to uz nejde) počítač tiskárnu vidí v zařízeních, ale nejde mi tam dostat ten ovladač, pokud to tedy vubec jde, exportuji složky do App data, ale nenajde to.
Dokáže nekdo poradit? Plotr má nový řemen, jsou k tomu kazety, hlavy jsou v pořádku tak by ho bylo škoda. 
Zpět nahoru
Buba Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 05.říj.2005
Lokalita: Slovensko
Používám:
AEC Collection
Bodů: 1692
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Buba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.říj.2024 v 19:40
Ja používam v8.10 pre Win8 (64bit).
Nájdete ho tu, len si vyberte OS:
https://support.hp.com/au-en/drivers/hp-designjet-500-printer-series/25301

Zpět nahoru
Whr-Neon Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 16.lis.2011
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Revit 2012, AutoCad 2011
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Whr-Neon Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.říj.2024 v 13:35
Já tam vidím jen HP Designjet 500 and 800 HP-GL/2 driver verze 6.11.
a to mi nejde " nainstalovat" 
Operační system mam také win 64.
Mohl byste případně zaslat ten driver? email bych poslal
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5984:VIPVista a Win7/8 drivery pro HP DesignJet 650C, 600, 750C, 450C, 500 a další starší modely plotrů.
Tip 6925:Chyba "AutoCAD stopped working" při tisku na HP Designjet.
Tip 10256:VIPJak tisknout na HP Designjet 500/800 z AutoCADu ve Win8/8.1?
Tip 9079:VIPVýběr tiskárny/plotru v AutoCADu přepíná zpět na "Žádný".
Tip 1018:VIPProblém s tiskem (např. dvě úlohy ve frontě) na HP DesignJet 500/800 z Windows 2000 (tajná volba driveru).
Tip 2357:Problém s tiskem PLT souboru připraveného pro DesignJet 500.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,234 sekund.