Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Designjet 500 a jeho driver |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Whr-Neon ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 16.lis.2011 Lokalita: ČR (ZL) Používám: Revit 2012, AutoCad 2011 Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 01.říj.2024 v 16:00 |
Zdravím všechny. Podědil jsem plotr hp designjet 500, našel jsem i starý počítač s win 7 ( protože jsem četl že na win 10 to uz nejde) počítač tiskárnu vidí v zařízeních, ale nejde mi tam dostat ten ovladač, pokud to tedy vubec jde, exportuji složky do App data, ale nenajde to.
Dokáže nekdo poradit? Plotr má nový řemen, jsou k tomu kazety, hlavy jsou v pořádku tak by ho bylo škoda.
|
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja používam v8.10 pre Win8 (64bit).
Nájdete ho tu, len si vyberte OS:
https://support.hp.com/au-en/drivers/hp-designjet-500-printer-series/25301 |
|
![]() |
|
Whr-Neon ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 16.lis.2011 Lokalita: ČR (ZL) Používám: Revit 2012, AutoCad 2011 Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Já tam vidím jen HP Designjet 500 and 800 HP-GL/2 driver verze 6.11.
a to mi nejde " nainstalovat" Operační system mam také win 64. Mohl byste případně zaslat ten driver? email bych poslal
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,234 sekund.