Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Terén - Revit vs Civil 3D |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
smileface ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 22.úno.2013 Lokalita: Slovensko Používám: AutoCAD, Revit, Dynamo Stav: Offline Bodů: 116 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 18.dub.2025 v 22:29 |
Dobrý deň,
som projektant stavebnej časti a chcel by som sa spýtať, ako robiť výkopy rsp. hlavné terénne úpravy? Robíte to v revite v topografii alebo v Civil 3D? Riešim len stavebnú časť ale niekedy sú tie práce s terénom náročnejšie. Budem rád keď sa podelíte o vaše skúsenosti alebo postupy ktoré uplatňujete pri projektovaní. Pri teréne som to vždy nejak okrajovo vybavil aj s pomocou 2D prvkov v revite, ale rád by som to posunul na inú úroveň. Po pozretí videí ohľadom civilu mi to prišlo že to je viac na cesty a inžinierske siete... Ďakujem za každú odpoveď
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 1,414 sekund.