Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Autor | |
Zbyšek ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 28.kvě.2007 Lokalita: ČR (JM) Používám: autocad2006 Stav: Offline Bodů: 40 |
![]() Zasláno: 28.kvě.2007 v 14:42 |
Dobry den
mam malej preoblem se kterym si nevim rady. Kdyz se podivam do nahledu na vykres ktery chci tisknout tak je vse vporadku co se tice tloustky car ale kdyz vykres vytisknu tak jsou vsechny cary stejnou tloustkou vubec nevim proc kdyz mam ke kazde hladine prirazene ruzne typy tlousek car uz jsem na tom stravil nejedno dopoledne nevite nekdo vcem muze byt problem?? diky |
|
![]() |
|
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() |
Co máte vybráno v možnostech tisku (rozšířený dialog příkazu PLOT) -
Vykreslování podle stylů a / nebo vykreslovat tloužťku čar.
|
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() |
A ještě bych se optal, jaký plotter a jaký ovladač.
|
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21891 |
![]() |
...a ověřte též triviální a častou příčinu:
|
|
![]() |
|
Zbyšek ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 28.kvě.2007 Lokalita: ČR (JM) Používám: autocad2006 Stav: Offline Bodů: 40 |
![]() |
abych se priznal na presne nevim kde se to nastavuje:(
|
|
![]() |
|
![]() |
no to jsem cetl ale presne nevi kde a jak to nastavit a jak se k tomu doklikat:(
|
|
![]() |
|
![]() |
nevim kde je panel plotru nastavení tabulka per tim je mysleno prirazeni pera k jednotlivym hladinam?
|
|
![]() |
|
![]() |
mam autocad2006 ke kazde hladine mam prirazenou tloustku pera aji se mi to ukaze v nahledu ale nevytiskne se mi to nevim proc
|
|
![]() |
|
![]() |
tisknu na HP LaserJet 5Si MX
|
|
![]() |
|
![]() |
systemovy ovladac widows auto desk
|
|
![]() |
|
![]() |
hmm nikdo mi nepomuze :(
|
|
![]() |
|
![]() |
Řekl bych, že je míněno nastavení plotteru jako zařízení - tedy na ovládacím panelu plotteru. Tento plotter nemám, takže Vám detailně neporadím, ale být Váma, zkusil bych návod od plotteru.
|
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
Kamil Hronovský ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 23.bře.2005 Lokalita: ČR (HK) Používám: Civil 3D 2013 Stav: Offline Bodů: 254 |
![]() |
Stejný problém jsem měl s výkresy, které pocházely ze Spiritu. Stačilo vložit do nového prázdného výkresu a vše bylo již OK.
|
|
![]() |
|
![]() |
no to nepomaha rano jsem si preinstaloval autocad a porad to same cary jsou v nahledu v poradku ale vytisknou se stejnou tloustkou a navic pouzivam styl pisma arial ktery se mi z nepochopitelnych duvodu vytiskne dvojtou carou ale kdyz pouziji styl isocp tak se vytiskne normalne proste to nechapu v zivote jem se s tim nesetkal.
|
|
![]() |
|
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2573 |
![]() |
Tisk TT fontů (Arial) "dvojitou čarou - pravděpodobně máte proměnnou TEXTFILL na 0 místo 1
|
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2573 |
![]() |
Co se týče tisku slabými čarami, nemáte to nastaveno v CTB/STB souboru "natvrdo"?
|
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
![]() |
kde se prosim nastavuje CTB/STB soubor? no a ani jsem nenasel kde se nastavuje TEXFILL sem proste asi maximalni zacatecnik.
Upravil Zbyšek - 29.kvě.2007 v 11:33 |
|
![]() |
|
![]() |
V dialogu tisku máte vpravo nahoře "Tabulka stylu vykreslování (Přiřazení per". TAm si můžete vybrat přednastavené styly tisku, dané souborem CTB nebo STB (podle toho jestli pracujete s "barevně závislým tiskem" nebo "tiskem podle stylů") - odhaduji, že máte CTB. A vpravo je ikonka s tužkou, tou si vybraný styl otevřete. Na záložce Formulář máte vpravo možnosti nastavení pro každou barvu. Vás asi bude zajímat "Tloušťka čáry" - zvolte "Použít tloušťku čáry objektu" Zkontrolujte taky, jestli máte v tiskovém dialogu zaškrtnuto "tisk podle stylů" (vpravo uprostřed)
|
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,213 sekund.