Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Přihlášen: 10.čvc.2006
Lokalita: Slovensko
Stav: Offline
Bodů: 20
Zasláno: 25.říj.2007 v 17:31
Ono pardon sa to prve okno neprezumuju ale pohlad sa posunie na editovaný text. Zoom myslím ostáva. Takže po dvojkliku vidím v dvoch pohladoch ten istý text. =(
Eśte niečo, robi mi to len pri cca 1 text z 5-tich (pri texte pri ktorom sa mi prvý pohlad mení a pri texte, pri ktorom mo prvý pohlad ostáva nezmenený som žiadnu odlišnosť vo vlastnostiach týchto dvoch textov nenašiel.
Buď zamknout okno pohledu,aby při změně okna se nezoomovalo vůbec a nebo proměnnou UCSFOLLOW mít na 0 a ne 1, aby při přepnutí mezi okny nezoomoval na zoommax, ale dá se aspoň nějak zoomovat
Zasláno: 25.říj.2007 v 15:37
tak podrobnejšie: Pracujem vo výkrese, ktorý som si rozdelil na dva 2D pohlady. V každom pohlade mám nazoomovaný iný výrez výkresu a robim povedzme popis jednotlivých položiek (to znamená v jednom pohlade sa pohybujem a druhy mám nazoomovaný na tabulku, kde si prepisujem hodnoty obsahu textu. lenže ak spravím dvojklik na text na druhom pohlade, tak sa mi automaticky prezoomuje prvý pohlad na daný upravovaný text. S takýmto nastavením stráca zmysel práce v dvoch pohladoch a ja skrátka musím behať po celom výkrese. Dúfam že ste teraz pochopili a poradíte.
Zasláno: 24.říj.2007 v 08:52
ahojte, chuopy, pracujem v 2006, a mám problem s pohladmi (viewports). Ak upravujem text v jednom pohlade, druhý pohlad automaticky zobrazí tento text. Pri viacerých pohladoch sa automaticky prezobrazuje len jeden (tuším ten čo bol aktualizovaný ako prvý). Poradí niekto ako túto hlúposť vypnúť?? vďaka.
Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru