ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.095.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoviewports

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Ferdinand Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD2004 (EN) na Windows XP
Stav: Offline
Bodů: 1906
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: viewports
    Zasláno: 29.říj.2007 v 11:00
Zkuste editovat příkazem _ddedit a ne dvojklikem.
-FerTh-
Zpět nahoru
Radim Cech Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Autodesk Civil 2020
Bodů: 848
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.říj.2007 v 17:42

Tak to nevím, zkoušel jsem si to, ale nic se v druhém okně neposune na editovaný text v prvním okně.

R.C.

OSTRAVA
Zpět nahoru
halussska Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 10.čvc.2006
Lokalita: Slovensko
Bodů: 20
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.říj.2007 v 17:31
Ono pardon sa to prve okno neprezumuju ale pohlad sa posunie na editovaný text. Zoom myslím ostáva. Takže po dvojkliku vidím v dvoch pohladoch  ten istý text. =(
Eśte niečo, robi mi to len pri cca 1 text z 5-tich (pri texte pri ktorom sa mi prvý pohlad mení a pri texte, pri ktorom mo prvý pohlad ostáva nezmenený som žiadnu odlišnosť vo vlastnostiach týchto dvoch textov nenašiel.
Zpět nahoru
Radim Cech Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Autodesk Civil 2020
Bodů: 848
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.říj.2007 v 16:56
Snad jsem to pochopil.

Buď zamknout okno pohledu,aby při změně okna se nezoomovalo vůbec a nebo proměnnou UCSFOLLOW mít na 0 a ne 1, aby při přepnutí mezi okny nezoomoval na zoommax, ale dá se aspoň nějak zoomovat

R.C.

OSTRAVA
Zpět nahoru
halussska Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.říj.2007 v 15:37
tak podrobnejšie: Pracujem vo výkrese, ktorý som si rozdelil na dva 2D pohlady. V každom pohlade mám nazoomovaný iný výrez výkresu a robim povedzme popis jednotlivých položiek (to znamená v jednom pohlade sa pohybujem a druhy mám nazoomovaný na tabulku, kde si prepisujem hodnoty obsahu textu. lenže ak spravím dvojklik na text na druhom pohlade, tak sa mi automaticky prezoomuje prvý pohlad na daný upravovaný text. S takýmto nastavením stráca zmysel práce v dvoch pohladoch a ja skrátka musím behať po celom výkrese. Dúfam že ste teraz pochopili a poradíte.
Zpět nahoru
Ferdinand Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD2004 (EN) na Windows XP
Bodů: 1906
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.říj.2007 v 16:49
Bylo by možné trochu podrobněji? Nepochopil jsem...
-FerTh-
Zpět nahoru
halussska Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.říj.2007 v 08:52
ahojte, chuopy, pracujem v 2006, a mám problem s pohladmi (viewports). Ak upravujem text v jednom pohlade, druhý pohlad automaticky zobrazí tento text. Pri viacerých pohladoch sa automaticky prezobrazuje len jeden (tuším ten čo bol aktualizovaný ako prvý). Poradí niekto ako túto hlúposť vypnúť?? vďaka.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7826:VIPNěkteré výřezy nesplňují správné podmínky zoomu.
Tip 8426:Jak nastavit velikost ikonek kamer a světel v 3ds Max?
Tip 2078:Jak ztenčit čáry ve wireframe zobrazení v 3ds max?
Tip 12838:RenameCSV - přejmenování hladin, rozvržení, bloků, pohledů, písem, stylů pomocí Excel tabulek
Tip 9266:PŘEJMEN na steroidech - komplexní přejmenovávání objektů AutoCADu (bloků, hladin...) - RRename

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.