Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.093.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
r.vagner ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() Přihlášen: 03.bře.2005 Lokalita: ČR (HK) Používám: Cadkon RC+, MS CE ProConcrete Stav: Offline Bodů: 55 |
![]() Zasláno: 05.dub.2005 v 10:32 |
Mam autocad 2002 a kdyz chci udelat zoom pres kolecko mysi...tak
mi to jezdi ze strany na stranu....ale kdyz chci zoom posun tak kolecko
zmacknu a jde to normalne.....zoom vse taky na dvouklik
funguje...prosim poradte
mbuttonpan nepomaha.... |
|
![]() |
|
Pepa ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: LT 2014 CZ Stav: Offline Bodů: 445 |
![]() |
zkuste v OVLADACICH PANELECH-MYŠ nastavit (nebo zrušit) kompaktibilitu
s MS OFFICE (nebo tak nějak se to jmenovalo, taky nám to dělalo), chce
to ale ovladače přímo k té myši
|
|
![]() |
|
r.vagner ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() Přihlášen: 03.bře.2005 Lokalita: ČR (HK) Používám: Cadkon RC+, MS CE ProConcrete Stav: Offline Bodů: 55 |
![]() |
Jo to vim...to funguje..ale pak mi zase nejde nastavit rychlost
rolovani kolecka....potrebuju nejak nastavit aby mi zoomoval a
neposouval.....
|
|
![]() |
|
Janek ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Stav: Offline Bodů: 69 |
![]() |
S tímto problémem se potýkám taky, jenomže mi to dělá jen u některých výkresů, u některých to funguje regulérně. To je mi docela záhada... |
|
J.V.
|
|
![]() |
|
Mila128 ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCad 2024 EN; Inventor 2024 CZ Stav: Offline Bodů: 139 |
![]() |
Vecne tema AutoCad a nefungujici kolecko na mysi..... Take jsem se tim casto potykal, ale ted uz je snad klid. Nejvic se nam osvedcilo, ponechat standardni mysi ovlac od Windows. Prevazne mame mysi Logitech samozrejme s rolovacim koleckem a ovladac je pro dvouvlacitkovou a bez kolecka. Svete div se, vsechno funguje tak jak ma. |
|
![]() |
|
SWISSS ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 05.dub.2005 Lokalita: ČR (JM) Stav: Offline Bodů: 137 |
![]() |
Tak tohle se mi již také několikrát stalo. Pokaždé pomohlo přeinstalovat ovladač myši - použil jsem aktuální přímo pro daný typ ze stránek logitechu a vše funguje jak má.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.