Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() Zasláno: 15.dub.2005 v 15:36 |
kde bych mohl najít nějaký vyčerpávající, úplný a nezaujatý seznam změn, nových funkcí, oprav a nových bugů? čistě jako vodítko před upgradem:)
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
Dlouhy ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Diskutér ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: Autodesk Map 3D 2016 Stav: Offline Bodů: 31 |
![]() |
Nevím jestli to bude nezaujatý pohled (asi ne), ale na stránkách AAC.. jsem nalezl pozvánku na Roadshow AutoCAD 2006 - novinky produktové řady. Předpokládám, že se to bude celé točit okolo toho co je nového v 2006. Přeji krásný víkend Jan Dlouhý |
|
![]() |
|
SWISSS ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 05.dub.2005 Lokalita: ČR (JM) Stav: Offline Bodů: 137 |
![]() |
včera jsem v Brně absolvoval takový mini seminář, kde bylo představení autocadu 2006. Protože jsme ale ve fóru k ADT, a ADT2006 se má prý objevit cca za 2 měsíce (v EN verzi), tak bych řekl, že je na nezaujatý seznam ještě brzo.. . Jestli Vám stačí vylepšení Autocadu 2006, tak můžu poskytnout neúplný, zato nezaujatý seznam postřehů, nebo doporučit objednat si trial verzi a zkoušet a objevovat.. . |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21945 |
![]() |
Jak vypadá zaujatý seznam změn? Jinak ADT 2006 (EN) je na trhu (v prodeji) od 11.4. - viz zpráva. Pokud jde o AutoCAD, je ten seznam novinek hodně široký a žádný úplně ucelená jsem ještě neviděl (hlavní novinky jsou třeba na AutoCAD nebo v Preview příručce AutoCADu 2006). Nebo se přijďte podívat na www.aac-solutions.cz/autocadroadshow |
|
![]() |
|
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
zaujaty seznam zmen je takovy, ktery popisuje jen exciting news, ale nezminuje se o tech, ktere jsou k horsimu, ani o tech, na ktere se zase zapomnelo...za zakladni info na vip dekuju, hrubou orientaci dava....
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
SWISSS ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 05.dub.2005 Lokalita: ČR (JM) Stav: Offline Bodů: 137 |
![]() |
Jestli je to tak, tak se omlouvám za chybné info - jen jsem předal dál informace, které jsem vyslechl na semináři k nové řade autocadu. Jen nechápu, jak je možné, že jeden prodejce ADT 2006 uz prodává (AAC Solutions) a druhý (Sova systems) a zástupce Autodesku říkají, že se ještě neprodává.. ? |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,197 sekund.