Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() Zasláno: 08.zář.2008 v 00:22 |
prosím, ovlivňuje nějak spuštěný AC(ACA) běh IE? Mám čerstvě přeinstalovaný poč, XPproSP2, a dokud nespustím autocad, běhá všechno fajn - jakmile ale spustím 09ku, tak se nedá korektně vypnout IE7 - vždy zmrzne...dogoogloval jsem se k tomu, že to dělá nějaký doplněk - ale žádné nespouštím...co se děje?
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21890 |
![]() |
Zkuste si pro jistotu přehled běžících doplňků v MSIE7 - Nástroje > Spravovat doplňky > Povolit nebo zakázat doplňky.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
Doplňky jsem povypínal než jsem psal sem:) - běží mi 4:
SSVHelper Class a Sun Java console (oboje SUN)
Powermarks (toolbar a helper) - to je správce oblíbených, používám roky a s IE7 se nikdy nehádal...
Všechny ty různé acrobaty, messengery atd. mám povypínané...
tak nevím:)
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
A není to myšleno tak, že ten "doplněk" má být nějaký ServicePack pro IE7?
|
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
Peter Jirat ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD ->2021, Revit ->2022 Stav: Offline Bodů: 3944 |
![]() |
Neběží vám lišta Googlu?,s těmi staršímy byl někdy problém. U mne blbne někdy i doplněk Skype, ale ten asi nepoužíváte :-)
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
neběží - viz výše - povypínal jsem vše...
co se jinak google lišty týče, tak místo ní používám domovskou stránku na googlu v té iGoogle verzi s widgety a prijde mi to uplne genialni - vrele doporucuji:)
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,207 sekund.