Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
KOMANC ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 07.lis.2008 Lokalita: ČR (HK) Používám: AutoCad 2008 LT Stav: Offline Bodů: 9 |
![]() Zasláno: 07.lis.2008 v 09:25 |
Mám problém s vistami. Nejde mě tisknout do souboru PLT v AutoCadu 2008LT. Chci tisknout na plotru HP Designjet 500 plus 42 mám ze stránek přímo od firmy HP stažené nové ovladače pro visty na tento plotr tak do souboru netiskne, chvili to pracu je a pak to vytvoří PLT soubor s 0 bajty. A kolega co ma windows XP a stejny ovladač a Cad tak mu to jde. Potřeboval bych poradit co stím
|
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
![]() ![]() |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
Radim Cech ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (MS) Používám: Autodesk Civil 2020 Stav: Offline Bodů: 848 |
![]() |
Měljsem stejný problém s CIVILem 2009, ale stáhl jsem si někde ovladače mimo stránky HP a funguje to. Mohu přeposlat, když se mi ozvete
|
|
R.C.
OSTRAVA |
|
![]() |
|
KOMANC ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 07.lis.2008 Lokalita: ČR (HK) Používám: AutoCad 2008 LT Stav: Offline Bodů: 9 |
![]() |
Byl bach jedině rád za každy ovladač který bude fungovat
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
případný ovladač mě můžete poslat naq mail rkloucek@seznam.cz
|
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
Jste si jist, že dotyčný plotr máte ve Windowsech (správně) nainstalován? Je to síťový plotr nebo přímo připojený k PC? Píšete, že kolega který má XPčka, "má stejný ovladač" plotru jako Vy s Vistama a že mu to funguje - takže on asi má ovladač pro XPčka, že?
Pokud máte plotr síťový, máte ho pod stejným názvem všichni?
Upravil Ferdinand - 08.pro.2008 v 08:42 |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
![]() |
Bohužel mám ho nastavený jako tisk do souboru a ovladače mám staženy na visty pří co udavá na stránkach výrobce HP kolega má stejnou verzi Cadu ale OS má XP a tam ovladače ze stránek fungují bez problému
|
|
![]() |
|
![]() |
Nevím, jestli by to na to mohl mít vliv, ale pro jistotu se ještě zeptám: Kolega má stejnou verzi CADu ve stejné jazykové mutaci jako Vy? Má OS ve stejném jazyce jak to máte Vy? Odpovězte prosím také na moje předchozí dotazy. |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
![]() |
Ano v tom je ten zádrhel. No máme ve firmě 5-ti licenční autocad 2008LT ale ja si těd pořídíl nový počítač a tam bohužel dávaj jen windous -vista. Kolega má stažený driver na XP a jde to. Já už prolítal web a žádný zatím nechodí naistalovat jde v poho nic to nehází ale když dám tisk tak to chvíli vykresluje a pak přestane odpovídat Cad
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
jo plotr je externí firmy která nám výkrasy tiskne jde mi jen o to že potřebují tisknout do souboru.
|
|
![]() |
|
![]() |
Ty Visty máte 64-bit? Nevím, kde všude jste hledal, ale co jsem se v rychlosti stačil mrknout, tak tam jsou drivery pro uvedenou řadu -> na tomto odkazu Ještě jste neprozradil, z jakého důvodu chcete tisknout do souboru. Přímý tisk Vám funguje? Upravil Ferdinand - 08.pro.2008 v 11:48 |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
![]() |
mám 32bit ano o tom mluvím to jsou ty drivery které pod Cadem LT a vistami nefungují
|
|
![]() |
|
![]() |
prostě ze stránek HP mě nejde ani jeden i když maj psáno že by mohli fungovat. Možný je i problem že mám visty home premium??
|
|
![]() |
|
![]() |
přímý nemůžu protože plotr není náš ale je externí firmy copy centra kde si tisknem výkresy a já tam příjdu jen se souborem PLT a tam si to vyjedu
|
|
![]() |
|
![]() |
Tak to zkusit tiskárnu odinstalovat, restart PC, nová instalace driveru, restart. Popřípadě ve Vlastnostech nastavit Kompatibilitu na Windows XP. Další možnost: domluvit se s CopyCenter, že Vám půjčí instalační CD (anebo aktuální driver) od toho jejich HPčka...
|
|
-FerTh-
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,313 sekund.