Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.097.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Autor | |
CZmatesCZ ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Nováček ![]() Přihlášen: 18.bře.2009 Lokalita: ČR (MS) Používám: AutoCAD2007,Solid Works Stav: Offline Bodů: 4 |
![]() Zasláno: 18.bře.2009 v 23:40 |
Právě rozjíždíme nové forum zaměřené jen na AutoCAD v něm najdete různé nápovědy, provede vás základem 2D a 3D kreslení a všemožnou úpravou dokumentů. Proto neváhejte a zaregistrujte se na:
http://www.autocadforum.unas.cz Čím více nás bude tím bude forum lepší ![]() |
|
![]() |
|
Kotlaba ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: ČR (SČ) Používám: už žádné Stav: Offline Bodů: 388 |
![]() |
Má smysl zakládat nové fórum? Nebudou se tříštit informace?
|
|
![]() |
|
J.Richter ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Diskutér ![]() Přihlášen: 04.čvc.2008 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: AutoCAD LT 2011 Stav: Offline Bodů: 82 |
![]() |
Uvidíme no... :-)
|
|
Jan Richter
|
![]() |
|
koutnak ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 20.bře.2006 Lokalita: ČR (MS) Používám: ACAD 2013; Cadkon+ MEP 2018 Stav: Offline Bodů: 474 |
![]() |
Já zůstávám věrný zdejšímu CADfóru
![]() Výhrůžky jako "... je přísně zakázáno. Trestá se okamžitým vyloučením z fóra. ..." a "- Administrátor má vždy pravdu!" mě taky nelákají. ![]() |
|
Radim Koutňák
|
|
![]() |
|
Radim Cech ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (MS) Používám: Autodesk Civil 2020 Stav: Offline Bodů: 848 |
![]() |
Mně osodně trochu vadí anonymita, ze stránek vlastně není jasné, kdo to zakládá, proč to zakládá, jaké informace zaručuje atd.
|
|
R.C.
OSTRAVA |
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() |
No predsa strawberry
|
|
![]() |
|
Radim Cech ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (MS) Používám: Autodesk Civil 2020 Stav: Offline Bodů: 848 |
![]() |
Ten odsud? Tak o něm se skutečně nelze nic dozvědět.
|
|
R.C.
OSTRAVA |
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
Je to podle mne úplně zbytečná frajeřina ze strany strawberry ( ? CZmatesCZ ? ) - když jsem se podíval do jeho profilu, v podstatě tam není uvedena žádná informace (ovšem - je to využití možnosti volby při registraci a je na každém z nás, jak moc "se otevřeme" svým "e-kolegům"). Fórum www.cadforum.cz je již zaběhlý, má rozsáhlou databázi (vědomostní i blokovou), je skvěle řešený, příkladně udržovaný, přehledný a hlavně - je korektní, žádné tajnosti či privilegia pro "horní elity". Na citovaném odkazu v pův. příspěvku CZmatesCZ je stránka hodně se podobající "běžným" diskusním fórům (jsou jich mraky) typu http://www.pcforum.cz/ - taky tam nic neuvádí o autorech, žádný kontakt, nic...
Takže co se týče mne, tak jsem jednoznačně pro www.cadforum.cz
|
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
J.Richter ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Diskutér ![]() Přihlášen: 04.čvc.2008 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: AutoCAD LT 2011 Stav: Offline Bodů: 82 |
![]() |
Neznám strawberryho záměr, ale myslím si, že nechce konkurovat CADfóru, ale vytvořit fórum specializované pouze a jen na AutoCAD. Dejme mu šanci :-)
|
|
Jan Richter
|
![]() |
|
koutnak ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 20.bře.2006 Lokalita: ČR (MS) Používám: ACAD 2013; Cadkon+ MEP 2018 Stav: Offline Bodů: 474 |
![]() |
Šanci nechť má, ostatně mu to nikdo zakázat nemůže (naštěstí
![]() ![]() Upravil koutnak - 19.bře.2009 v 14:52 |
|
Radim Koutňák
|
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
(Nevím, do jaké míry už to je či není OT )
Já mu to taky nechci mít za zlé, vyjádřil jsem pouze svůj osobní názor. Přeci na netu můžete najít např. v tématice "počítače" stovky disk. fór, blogů a pod. a na vícero z nich je zaregistrován jako člen jeden a tentýž člověk, který sbírá informace z různých zdrojů. Ovšem často tam narazíte i na "neslušňáky" či "drsňáky" anebo na "experty", což v případě zdejšího cadfora nemohu tvrdit. Mám radši korektní jednání (třeba i s humorem který neubližuje nýbrž pobaví - někdy je třeba trošku "oživit mrtvou zónu").
|
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
Sedláček ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 15.dub.2005 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCad 2024 LT Stav: Offline Bodů: 384 |
![]() |
Trochu tajností a privilegií tu je.
Pokud nejste zákazník Xanadu a jste z větší firmy, tak nemáte přístup k tipům a něktrým dalším funkcím.
Jak p. Michl již několikrát uvedl tak tipy a triky nemají nahrazovat technickou podporu dodavatele AutoCadu.
Takže občas se nemohu zapojit do diskuse která se na tyto tipy odkazuje - nevím o čem je řeč. Ale již jsem se stím smířil.
P.Sedláček
|
|
![]() |
|
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
typicky cesky nesmysl. Odnekud spadne jahoda a tvari se, ze toho vi vic, nez nekdo, kdo tu ten produkt prodaval tou dobou, kdyz to asi byla jeste sazenice. Prijde mi to jako jasny spam a libi se mi bohorovnost p. Michla, ze mu to ani nestoji za smazani, na ktere by mel pravo podobne, jako nekdo, kdo za velky prachy provozuje showroom BMW a na parkingu pred vchodem, za ktery plati kazdy mesic najem, mu zaparkuje neBMW s cedulkou "Na prodej v novem showroomu, jen 200m odsud, u popelnic zahnete doleva a pak je to hned ve druhem skladisti, v tom, co ma ocurany roh"
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Nováček ![]() Přihlášen: 18.bře.2009 Lokalita: ČR (MS) Používám: AutoCAD2007,Solid Works Stav: Offline Bodů: 4 |
![]() |
Pro všechny
1,NECHCI NIKOMU KONKUROVAT 2,CHCI VYTVOŘIT FORUM KTERÉ POMŮŽE NOVÁČKŮM S PROGRAMEM 3,PRAVIDLA JSOU OD TOHO ABY SE DODRŽOVALA A JSOU PROTY KTEŘÍ SPAMUJÍ APOD 4,NECHCI TVRDIT ZE NEJAKEJ UTAJENEJ NICK strawberry MÁ VE VŠEM PRAVDU ČI NEMÁ OD TOHO POTŘEBUJE K SOBĚ DALŠÍ LIDI CO MU BUDOU POMÁHAT A ROZŠIŘOVAT TOHLE FORUM 5,TEN KDO MÁ ZÁJEM SE PŘIDÁ TEN KDO NEMÁ AŤ NEČTE! :-) |
|
![]() |
|
Jan Rais ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Zasloužilý člen ![]() ![]() Přihlášen: 30.zář.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCAD, Inventor Stav: Offline Bodů: 171 |
![]() |
Ale vážení. Proč do nového fóra tolik "šijete"? Každý má přece svobodnou volbu se přihlásit do dalšího. Proč nemím dvě fóra? Vždyť i o jiných produktech jich je víc a ani tohle fórum přece není bez chyb.
|
|
![]() |
|
Kotlaba ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: ČR (SČ) Používám: už žádné Stav: Offline Bodů: 388 |
![]() |
Párkrát jsem se kouknul, nic se tam nehýbe (dělá to na mne dojem že si tam jen něco zkouší nějaký student, v tom případě nic proti tomu). Asi by to chtělo požádat pár spolužáků ať se tam registrují a začnou posílat fiktivní dotazy a odpovědi aby se to tam rozhýbalo.
BTW: Mně se to zobrazuje s moc velkými písmeny. Je to tak v pořádku nebo mám jen něco špatně nastavené? Tady se mi to zobrazuje normálně.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Omlouvám se byla to chyba na foru. Hold free hosting je freehosting, každé nové forum se musí přeci poprat stím že k sobě musí nalákat co nejvíce lidí aby byly příspěvky. BTW. jinak jsem rok po maturitě takže moc studentů už nenalákám:( |
|
![]() |
|
MichalM ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 02.čer.2005 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD LT2024, MicroStation V8i Stav: Offline Bodů: 85 |
![]() |
... a asi ani moc uživatelů CADfóra - třeba se mýlím. Času je poskromnu a sledovat několik diskuzních fór najednou nestíhám.
V případě dotazu, se s největší pravděpodobností většina z nás obrátí na fórum s velkou členskou základnou a návštěvností - jen tak je šance na získání odpovědi.
Chybějící přístup k obsahu fóra pomocí technologie RSS je též v dnešní době mínusem.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,453 sekund.