Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.097.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Autor | |
Defter ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 02.led.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCad/LT, AIS/AIP, MDT, Revit Stav: Offline Bodů: 276 |
![]() Zasláno: 30.srp.2009 v 17:24 |
Po case opet zdravim, narazil jsem na podivny zadrhel. Snazim se aktualizovat pomoci SP1 instalacni sitove balicky a jaksi se mi nedari... Otevru si umisteni, adresar Tools, rozkliknu "Vytvorit a upravit rozmisteni", vyberu upravit existujici rozmisteni, vyberu odpovidajici admistrativni obraz, produkt (v tomto pripade AutoCad LT2010), zinicializuji, proklikam se az na konfiguraci baliku a v ni se dostanu na 3. stranu "Zahrnout aktualizaci Service Pack", jenze vsechny volby jsou zasedle a jen v horni casti sviti zelena fajfka s hlaskou "Tento produkt je aktualni. Zadna aktualizace service pack neni k dispozici", cili mi vubec nepovoli manualni navedeni k updatovacimu adresari. U AutoCadu 2010 mi ve stejnem pripade sice dovoli "zahrnout aktualizace Service Pack z mistniho disku nebo mistni site", ale pak mi neda moznost volby zdali ho chci pripojit nebo sloucit s instalaci (od pocatku je natvrdo zasedla je moznost pripojit). Ma nekdo podobne zkusenosti? Ze by v Autodesku opet nekdo neco domrvil? :/
|
|
Administrace AIS,AIP,MDT,AutoCad/LT,Revit. Správa klientské a serverové platformy MS.
MCTS:Windows Vista;Windows 7;Exchange 2010 MCSA2003:Messaging MCITP:Server Administrator MCSA:Windows Server 2012 |
|
![]() |
|
Peter Jirat ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD ->2021, Revit ->2022 Stav: Offline Bodů: 3946 |
![]() |
Zdravím, teď jsem dělal deployment pro acad2010 (součást Revit Suite) a tam si našel SP1 na webu, stáhnul, přidal do instalace a v pořádku pokračoval, takže něco jim funguje. Podobný update deplymentu jsem dělal minule pro Revit a i tam si to stáhnul a přidal. Úplná blbost - vidí váš stroj do internetu?
|
|
![]() |
|
Defter ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 02.led.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCad/LT, AIS/AIP, MDT, Revit Stav: Offline Bodů: 276 |
![]() |
Uf, nejsem v tom tak uplny novacek. Takhle to delam tretim rokem (od 2008 se to dela v podstate stejne, predtim se na to pouzival samostatny engine) a nikdy s tim problem nebyl. Samozrejme konektivita do netu je, v tom problem neni. Inventor jde ospeckovat SP1 podobnym zpusobem naprosto bez problemu, LT a ostry CAD takhle kravi :/
|
|
Administrace AIS,AIP,MDT,AutoCad/LT,Revit. Správa klientské a serverové platformy MS.
MCTS:Windows Vista;Windows 7;Exchange 2010 MCSA2003:Messaging MCITP:Server Administrator MCSA:Windows Server 2012 |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD ->2021, Revit ->2022 Stav: Offline Bodů: 3946 |
![]() |
To vím, že v tomto nejste žádný nováček :-) Máte v deploymentu adresář ServicePacks a v něm stažený SP ( u mne teda \deployment\AdminImage\x86\ServicePacks)?
|
|
![]() |
|
![]() |
Dobrý tip.
Ale nefunguje :( Zkusil jsem nakopčit SP přímo do tohoto adresáře.... A prdlačka, ať exe nebo msp.
|
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Je tam ještě jedno xml, ale to asi vidíte i v jiných deploymentech.
|
|
![]() |
|
![]() |
Hmm... i když to xml vymaznu, tak si vytvori nove a stale mi tvrdi, ze verze je aktualni... :(
|
|
|
![]() |
|
![]() |
BTW: xml vypada nasledujicne....
<?xml version="1.0" encoding="UTF-16"?>
<availablecontent contenttype="LIVE" client="LIVEUPDATE" schemaversion="1.0"><updates ErrorStatus="0" NumberofUpdates="0"><upivalue version="1.0" type="product"><level name="productline" id="ACDLT"><level name="release" id="2010"><level name="master" id="{5783F2D7-8009-0405-0102-0060B0CE6BBA}"><level name="build" id="18.0.55.0.0"></level></level></level></level></upivalue></updates></availablecontent |
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
<?xml version="1.0" encoding="UTF-16"?>
<availablecontent contenttype="LIVE" client="LIVEUPDATE" schemaversion="1.0"><updates ErrorStatus="0" NumberofUpdates="1"><upivalue version="1.0" type="product"><level name="productline" id="ACD"><level name="release" id="2010"><level name="master" id="{5783F2D7-8001-0409-0002-0060B0CE6BBA}"><level name="build" id="18.0.55.0.0"></level></level></level></level></upivalue></updates></availablecontent> U vás je Numberofupdates 0, kdežto u mne je 1. Opravdu existuje SP pro ACLT? přitom id buildu je stejné. Tomuto už nerozumím.
|
|
![]() |
|
![]() |
No jestli si Xanadu a Autodesk nevymýšlí pak http://www.xanadu.cz/download.asp SP1 existuje :). Id buildu je koukám totožné. Mám pocit, že nám tu chlapci z Autodesku opět něco šili horkou jehlou a Update rozmístění pro AutoCad LT 2010a AutoCad 2010 nefunguje jak má a umře ve smyčce :(
|
|
|
![]() |
|
Michal H. ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
ARKANCE support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 29.led.2009 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Dodáváme produkty Autodesk Stav: Offline Bodů: 64 |
![]() |
Dobrý den,
testoval jsem Váš problém a jde to obejít, tím že při úpravě image AutoCADu LT vypnete připojení k internetu, tak Vám dá na výběr, zda chcete přidat SP ze svého umístění. |
|
Michal Havel
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz (technická podpora - helpdesk.cadstudio.cz) |
|
![]() |
|
![]() |
:)
To je ale použitelné pouze v případě lokálního umístění instalace. Patchování balíku spouštím samozřejmě vzdáleně, protože leží na k tomu určeném serveru, kde jsou desítky dalších potřebných instalačních balíků ostatního sw a produkční data. Těžko si zalezu do servrovny a na desítky minut kvůli tomu odstavím server vytažením síťového kabelu. Při pokusu o odkopírování na nějaký lokál a vytažení/zakázání síťovky jednak přijdu o přednastavené cesty, druhak to při kontrole přítomnosti aktualizačního balíku dokonce zhavaruje bez jediné hlášky. Takže ani tudy podle všeho cesta nevede....
|
|
|
![]() |
|
![]() |
BTW: Když to obejdu ve finále tím, že půjdu ze stroje, který používá proxy a tuto proxy zruším, tak se dostanu do stavu kdy mohu u LT pack přidat z lokálního umístění, ale bohužel mi tu opět chybí možnost volby pro "Slučovat aktualizace Service Pack do souboru MSI s administrativním obrazem" neb jsou tyto volby zašedlé úplně stejně jako v případě AutoCadu 2010.
|
|
|
![]() |
|
![]() |
BTWII: Tak to je gól, když v předchozím stavu kliknu na tlačítko další a pak dám zpět, tak se výše zmíněná volba otevře! Vážený Autodesku, s tímhle jdi do ... !!!
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Hmm... tak koukám, že tohle bude běh na dlouhou trať. Takže teď už to opatchuju, balík připravím k deploymentu pomocí AD/GPO, ale LT se odmítne nainstalovat. Jdu pročesat logy. :(
|
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Už jsem předevčírem reportoval na Xanadu další problém, když spustím instalaci z deploymentu pomocí GPO, tak si mi nainstaluje vadně (chybí spousta souborů), když přímo pomocí linku, tak se nainstaluje správně. Platí pro 32 i 64b instalaci jak stanice tak i deploymentu. Takže to bude opravdu na dlouhou trať.
Zdraví Upravil Peter Jirat - 03.zář.2009 v 10:17 |
|
![]() |
|
![]() |
Díky za varování :o) Tohle je opravdu prasečina. Koukal jsem do wokeního logu a jediná hláška kterou to oreportovalo byla s ID:10005.
Produkt: AutoCAD LT 2010 - český – Interní chyba 2602. File, RDF_COMP_acutSP1.dll
Fakt skvělý...
Pozdrav Autodesku: to že Vám Cad padá jako přezrálý švestky, na to jsem si za posledních 10 let celkem zvyknul, ale vždycky šel alespoň naistalovat a držel MS standardy.
Pozdrav na Xanadu, prosím, začněte tlačit do Autodesku ať s tím něco provedou, protože při 45 licencích LT, které máme je tohle krásný příklad nefunkční služby, za kterou každý rok platíme nemalé částky.
|
|
|
![]() |
|
Michal H. ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
ARKANCE support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 29.led.2009 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Dodáváme produkty Autodesk Stav: Offline Bodů: 64 |
![]() |
Napsal jsem na Autodesk o tomto problému. Jakmile dostanu odpověď budu Vás informovat. |
|
Michal Havel
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz (technická podpora - helpdesk.cadstudio.cz) |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,433 sekund.