ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Jak novinky řešení Autodesk a ARKANCE ovlivní budoucnost stavebnictví
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoAcad 2005 - problem s polygonovym vyrezem

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
honzic Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 05.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Revit 2024
Stav: Offline
Bodů: 136
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Acad 2005 - problem s polygonovym vyrezem
    Zasláno: 02.čer.2005 v 13:34

Dobry den,

mam nasledujici problem pri tisku. Nedari se mi vytisknout velky vykres ve kterem mam pouzit polygonovy vyrez. Kdyz totiz pouziju polygonovy vyrez tak se mi ten vykres nevytiskne spravne, vytiskne se zhruba jen polovina. Kdyz ale tento vyrez zmenim na obdelnikovy (coz ale nechci, protoze se mi to pak kryje s necim jinym) tak se to vsechno vytiskne spravne (az na to ze se mi tam prekryvaji veci, coz bych vyresil tim polygonovym vyrezem, kdyby fungoval korektne).

Nesetkal jste se uz nekdo s timto problemem?

Diky Honzic

Zpět nahoru
Rostislav Říha Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 03.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACA 2010
Bodů: 1615
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.čer.2005 v 14:05

setkali jsme se s tim, ze nam u polygonoveho vyrezu chybela cast vzdy od jednoho rohu polygonu do dolniho leveho rohu - jak pisete Vy, kus se nevytiskl.

Problem byl v nasem pripade zpusoben ovladacem tiskarny, jina ten vykres vytiskla.

resime to tak, ze polygonove vyrezy nepouzivame.

rr

Rostislav Říha
Zpět nahoru
honzic Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Lokalita: Czech Republic
Používám:
Revit 2024
Bodů: 136
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.čer.2005 v 14:24
No tak jsem to nakonec vyresil uplne stejnym zpusobem. Zvetsil jsem si vykres a pouzil misto polygonoveho vyrezu obdelnikovy vyrez. Ale trochu me na tom mrzi ze se ja (jako uzivatel) musim prizpusobovat softwaru, misto abych plne vyuzival funkci softwaru (uz tak dost draheho).
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2022
Bodů: 2574
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.čer.2005 v 14:27

Popisovaný problém s polygonovými výřezy nemáme - a to je používám velmi často

Spíš to bude opravdu v ovladači tiskárny

PS. Občas se nám stane (HP800), že u dlouhých výkresů se nevytiskne cca 10-15 mm - to ale vůbec nezávisí na typu výřezu

J. Mantlík

Zpět nahoru
Pepa Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Lokalita: ČR (LB)
Používám:
LT 2014 CZ
Bodů: 445
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.čer.2005 v 14:30
nebo použijte 2 (a nebo víc) obdélníkových výřezů, z nich si poskládejte jakoby ten polygonový výřez a výřezy dejte třeba do hladiny defpoints, aby se jejich rámeček netiskl.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10504:VIPChyba 1635 při instalaci Service Packu.
Tip 3830:VIPPokus o svázání Xrefu nahlásí NEPLATNÉ (INVALID) nebo "nejde svázat".
Tip 10527:VIPChyba "Windows Installer" při instalaci AutoCAD LT 2016 pod Win10.
Tip 8079:VIPUnhandled exception při spuštění Autodesk Simulation 2012.
Tip 5366:VIPJak zvýšit výkon renderingu v Revitu?
Tip 4256:VIPChyba 1935 (MSXML2) při instalaci AutoCADu.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,203 sekund.