Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
Stránka <123 archiv |
Autor | |
Kotlaba ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: ČR (SČ) Používám: už žádné Stav: Offline Bodů: 388 |
![]() |
Přišel mi příspěvek, ale když jsem kliknul na odkaz do CADFORA, tam nebyl (a když jsem kliknul na jeho zadání byla tam chyba, správně má být
).
Nejde mi o to, zda dotyčnému šmudlovi někdo pomůže s jeho domácím úkolem, jen se chci zeptat proč mi to přišlo když na CADFORU tohle téma není.
-------------------------------------
Pro zobrazení či odpověď na tuto zprávu klepněte na tento odkaz : -
http://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=3408&PID=15811#15811 Pokud již nechcete zasílat upozornění na toto téma nebo fórum, klepněte na tento odkaz (popř. Nastavení) : - http://www.cadforum.cz/forum/email_notify.asp?TID=3408&FID=12&M=Unsubscribe Fórum: CAD programování Téma: Mohl by nekdo pomoci s vyrobnim vykresem? Odeslal: nofate Mohl by mi nekdo pomoci s timhle zadanim? Potrebuju z toho udelat kompletni vyrobní výkres. Udaje jsou oznaceni cervene. NETREBA CELOU SOUCASTKU, jenom cast f) (samotnej hridel s pastorkem). Diky moc vsem. Na oplatku by sem mohl pomoci s necim jinym (treba udelat web stranku nebo tak neco... reference mam v icq pri about) Kontakt: icq: 271024823 , email: nofate@orangemail.sk |
|
![]() |
|
Kotlaba ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: ČR (SČ) Používám: už žádné Stav: Offline Bodů: 388 |
![]() |
Sorry, zřejmě se jedná o stejný případ jako odpověď na můj dotaz o dva příspěvky výše (teprve teď jsem si toho všimnul).
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka <123 archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,148 sekund.