Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6201 |
![]() Zasláno: 14.čer.2010 v 15:41 |
Dobrý den,
jak lze prosím ve Wordu docílit toho, aby nadpis prvního řádu měl číslování číselné a nadpis druhého řádu číslování písmenné?
Př.:
1 Nadpis prvního řádu
1.A Nadpis druhého řádu
1.B Nadpis druhého řádu
Předem děkuji za rady |
|
![]() |
|
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
styl odstavce, číslování, víceúrovňové...tam to je, máme tak dělány naše šablony
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6201 |
![]() |
Ano, potud jsem se dostal, ale potřebuji aby nadpis přebral hodnotu 1. z nadřazené úrovně nadpisu - viz přiložený dokument:
|
|
![]() |
|
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1796 |
![]() |
Zde je můj pokus - děláno v Word 2003 (s konvezí docx z 2007 mam problém)
Upravil zdrk - 14.čer.2010 v 16:57 |
|
![]() |
|
vbehun ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: Autocad R10 >> Autocad 2023 / altern. QCad Prof. Stav: Offline Bodů: 1247 |
![]() |
Nějak takhle ?
--- vybrat řadu ribbon, tlačítko Odstavec - víceúrovňový seznam definovat nový víceúrovňový seznam vybrat pozici druhé úrovně styl číslování pro tuto úroveň změnit z (1,2,3) na (A,B,C...) --- |
|
=^..^=
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Úvodem, moc děkuji za ochotu.
zdrk na to kápl, to je ono. Potřeboval bych ale vědět jak to nastavil aby to fungovalo přímo ve stylu.
vbehun má výsledek skoro totožný, ale je to pracné nastavovat dle odstavce, rád bych to nadefinoval přímo do stylu.
|
|
![]() |
|
vbehun ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: Autocad R10 >> Autocad 2023 / altern. QCad Prof. Stav: Offline Bodů: 1247 |
![]() |
A což tak deklarovat tento ručně upravený styl jako nový styl "Nadpis 2"
(a původní "Nadpis 2" tak předefinovat) ? Upravil vbehun - 15.čer.2010 v 00:10 |
|
=^..^=
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
No jo, ale když já bych chtěl vědět i jak to nastavit napřímo bez nutnosti obcházení ;) cestou předefinovávací.
|
|
![]() |
|
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1796 |
![]() |
Špatně se mi to popisuje (nemam 2007).
Ve 2003 změnim vlastnosti NADPIS 1 - číslování, kde nastavím víceúrovňové - vyberu styl a zmáčknu vlastní, nastavím číslování pro úroveň 1, poté pro úroveň 2 (s požadovaným odsazením). Upravil zdrk - 15.čer.2010 v 09:41 |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
No do nastavení číslování se dostanu, ale nikde ne a ne nalézt tu možnost pro zapnutí víceúrovňového číslování.
|
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Moc všem děkuju, bylo to na té kartě domů, zbytečně jsem to hledal přímo v definici stylu.
|
|
![]() |
|
![]() |
To je tak, když se vymyslí nové lepší? ovládací prvky. Také, když jsem přišel do styku s WORD 2007 poprvé, jsem hledal, hledal a často i nenašel.
Bojim se toho, až bude v cadu pouze možnost ovládání přes ribon a ne přes ikony. |
|
![]() |
|
![]() |
Jo - to "Domů" jsem nenapsal, ...
Na kartě "Styly" je po kliknutí možnost Aktualizovat [příslušný styl] podle výběru. |
|
=^..^=
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.