Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CADKON+ 2024/2025 - Skúsenosti |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Strength ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 28.zář.2023 Lokalita: Slovensko Používám: CADKON+RC Stav: Offline Bodů: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 24.úno.2025 v 01:06 |
Prosím Vás, aké máte skúsenosti s CADKON+ 2024/2025? Mám
zakúpené na firme vystužovanie (Mám zakúpenú full licenciu CADKON+RC). Vystužovanie
by som až tak neriešil, niečo mi tam vadí. Sú to drobnosti, takže spokojnosť (porovnať neviem, iný som na vystužovanie nepoužíval). Ale keď
využívam CADKON na klasické 2D kreslenie / 3D modelovanie, príde mi dosť
nekomfortný. Je tam niekoľko drobností počas kreslenia, ktoré mi dosť vadia. Máme
zakúpenú aj staršiu licenciu GstarCadu s tým som spokojný čo sa týka
2D/3D (to používa hlavne kolega). Najradšej by som si opäť zakúpil novú licenciu GstarCadu
na 2D/3D kreslenie. Keď som prešiel z AutoCadu na Gstar, tak mi to
nevadilo, boli tam rozdiely ale rýchlo som si zvykol. Na CADKON si nemôžem
ani po roku využívania zvyknúť. Chyby pri šrafovaní, zvláštnosti pri uchopovaní
bodov, orezávanie, spájanie viacerých kriviek (problematické), zadávanie
niektorých príkazov (na podporu ma nebaví stále vypisovať)....Niektoré sú možno
drobnosti, ale vážne zvažujem kúpu iného Cadu a CADKON RC používať len na
vystužovanie. Rád by som počul názor ešte niekoho iného, či to náhodou ja len zle nevnímam (možno vekom 😊). Prosím o názor aktívnych užívateľov CADKONU ak ešte pred tým využívali iný CAD. Ďakujem. Upravil Strength - 24.úno.2025 v 01:14 |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,148 sekund.