Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Otasek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 14.lis.2004 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 340 |
![]() Zasláno: 16.pro.2004 v 18:07 |
Poradil by mě někdo zdroják, jak zjistím velikost listu idw. V helpu jsem sice něco našel, ale v angličtině dost plavu, a když jsem to opsal hodilo to chybu definice objektu nebo tak nějak a s tím jsem si už neporadil,tak jsem to smazal a beru formát natvrdo z názvu souboru
|
|
používám: ASI9 SP4
Ing. Vladimír Janča Konstrukce strojů a zařízení Kvasice |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21901 |
![]() |
Mělo by fungovat něco jako: Dim oDoc As DrawingDocument |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 14.lis.2004 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 340 |
![]() |
OKi, hned jak se zase dostanu od kreslení k programování to vyzkouším a zdělím výsledky svého úsilí
![]() |
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Jsem nějak neodolal,tak nevyzkoušet... vyjazuje mě to čísla v rozsahu 9994-9997 (A1-A4) to ja tak správně?
|
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Přináším další postřehy z mého pozorování, třeba to někomu pomůže
size - 9993-9997 = A0 - A4 orientation - 10242 - 10243 = ležatý - stojatý height, width - rozměr v cm doufám ,že jsem se moc nespletl... + oSheet má ještě hodně dalších parametrů Takhle to celé vipadá v mém podání zrealizované - tisknu na kopírce (= sama si bere papír dle formátu) pouze do A3 - proto to zjednodušení ![]() Základní info jsem čerpal z http://www.cadforum.cz/cadforum/tema.asp (6.dávkový převod souborů) + další úpravu pro tisk dle helpu ADMAPI pod hesly DrawingPrintManager a SubmitPrint() Test a save je jen pro kontrolu úplnosti všech souborů - nepoužívám svarky ale dvě varianty dílů (před a po).. ale to je na delsí povídání a semto nepatří - ze sestavy je odkazován jen jeden, z výkresu pak oba, ale to pack&go nezvládá....veme jen ten sestavový(na polotovar zapomene) Prosím neptejte se mě na nějaké vychytávku do VB skoro vůbec nevidím a nebýt občasného programování v php, tak bych se nechytal ani trošku. Myslím že p.Michl poradí určitě lépe a zasvěceněji Přeju všem hodně štěstí a úspěchů Upravil Otasek |
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Jsem pokračoval v pokusování a narazil na zvláštní efekt. Při převodu idw->dwf(save as) se mi vytvořený soubor nezobrazuje ve voloview3, v DWF viewreru/composeru ano. Pokud tento převod realizuji přes tiskárnu Autodesk DWFWriter, tak je vše OK. Je to problém VV nebo se s tím ještě nikdo nesetkal?
Upravil Otasek |
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Přes vánoce mi to nedalo a ještě jsem si pohrál (doufám, že naposledy) a přidal výběr formátů, které se budou tisknout - vhodné hlavně pro ty (= můj kolega), kteří mají jednu tiskárnu na A4 a jinou na A3/A2 a musí ručně přepínat LPT přepínač. Škoda jen, že nejde (možná, že jde, ale prozatím nevím jak) zjistit velikost listu bez toho žebyse otevřel výkres
![]() Zároveň jsem podlehl formátu dwf, hlavně pokud v něm publikujete celou sestavu - zákazníci budou u vytržení ![]() Upravil Otasek |
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 2,664 sekund.