Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
alisa ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 06.dub.2011 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD, 3ds Max Stav: Offline Bodů: 2 |
![]() Zasláno: 20.dub.2011 v 11:29 |
zdravím, mám podobný problém. mám staženou studentskou verzi 3ds maxu 2010 64-bit. instalace proběhla v pořádku. když ho spustim, tak po mě nechce aktivační kod. ale na strankach autodesku po prihlašení na svůj účet, v sekci my software mam 3ds Max zatim neaktivovany. takze sem v Maxu přes product license information dala aktivovat a vložila aktivační kód. ale stále ho mám vedený jako dosud neaktivovaný. kde je problém prosím?
|
|
![]() |
|
Skolacik ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 31.čvc.2008 Lokalita: Slovensko Používám: AutoCAD 2013, Revit Architecture 2013 Stav: Offline Bodů: 99 |
![]() |
dakujem. konecne je po probleme. nakonieco pomohla az instalacia pod inym uzivatelom. este raz dakujem za trpezlivost |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21901 |
![]() |
Zkuste ještě další možnosti z tipu:
Popř. zkuste instalaci pod jiným uživatelem.
|
|
![]() |
|
Skolacik ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 31.čvc.2008 Lokalita: Slovensko Používám: AutoCAD 2013, Revit Architecture 2013 Stav: Offline Bodů: 99 |
![]() |
prava mam na PC administratorske (skusal som soft pustit ako spravca-ziadna zmena) antivir microsoft essentials skusil som ho aj vypnut, opat ziadna zmena .Net Framework verzia 4 po odinstalovani ziadna zmena IE 8 Win update pravidelne updatovane vazne ma uz nic nenapada. som zufaly :( |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21901 |
![]() |
Obvyklí podezřelí: práva, antivirus, .Net, MSIE, Windows Update
|
|
![]() |
|
![]() |
nie je mi jasne preco, ale ani 2011 mi nejde aktivovat.. dokazem ju uz spustit ako trial, ale po kliknuti na active mi zasa da len biele okno :( v com moze byt problem? |
|
![]() |
|
![]() |
Ďakujem. Toto mi už snáď pomôže. Ešte raz pekne ďakujem za trpezlivosť. |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
![]() |
|
![]() |
mam problem pri stahovani oficialneho 3ds maxu z stranky autodesku. Stiahne mi iba part2 (co mi velmi nejde do hlavy, ked je to z oficialnej stanky) a pri instalaciu vyhlasi chybu s chybajucim suborom a instalacia sa nepodari. dakujem za hotfix //edit: Tak hotfix nepomohol :( Pri spusteni hotfixu mi nabehne, ze "Info: Newer version alredy exists. Nothing to do." a stale hodi len biele okno :( dakuje za rady Upravil Skolacik - 18.led.2011 v 15:58 |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
To je normální - aktivace je první krok po instalaci. K instalaci nic jiného než SN a ProductKey nepotřebujete.
Pokud vám aktivační okno havaruje na 64-bitových Windows, použijte hotfix:
(ale jednodušší je asi využít aktuální verzi Max 2011)
|
|
![]() |
|
![]() |
Zdravim.
Od autodesku mam ako student moznost stiahnut si ich software (to asi poznate). Tak som si stiahol 3ds max pouzil Serial a Product key taky, aky mi bol vygenerovany priamo od autodesku, instalacia prebehne korektne, no po spusteni ma aj tak pyta aktivaciu. Problem je v tom, ze okno je uplne biele, teba nie je kde co zadat. Nejake napady, ako sa cez to dostat? A ako aktivujem Max, ked mi autodesk dodal iba Product Key a Serial Vopred dakujem za rady |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,359 sekund.