Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21889 |
![]() Zasláno: 17.pro.2004 v 13:00 |
Ne, zrušit nelze. Fórum "-CAD Fórum-" by mělo sloužit hlavně pro oznamování novinek a změn (nelze zde např. zakládat nová témata). Nahrazuje funkci "hromadného obeslání" účastníků.
|
|
![]() |
|
Honza ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Stav: Offline Bodů: 85 |
![]() |
Vtip je v tom, že v tom formuláři zatrháváte CO NECHCETE.
|
|
![]() |
|
Keberdle Václav ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 25.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: Autocad 2006 LT,Rhinoceros 4,Catia 4 Stav: Offline Bodů: 152 |
![]() |
Abych pravdu rekl,taky jsem stoho byly dost zmateni.
|
|
![]() |
|
guruboy ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 10.pro.2004 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 1 |
![]() |
Dotaz na administrátora: Lze nějakým způsobem zrušit zasílání notifikací na nová témata Cad fóra? V nastavení nemam zatrhnuto jedine forum (na nove také), přesto mi notifikace stale chodí a nemohu se jich zbavit. Lze to nějak vyřešit? Děkuji.
uživatel guruboy mjandak@volny.cz |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21889 |
![]() |
U vás to je skutečně nějaký technický problém, vyloučen ani jinak uměle omezen jste určitě z naší strany nebyl. Mohu vám přeposlat několik tisíc e-mailů - hlášení o nedoručitelnosti příspěvků na vaši adresu. Tyto potíže by ale každopádně teď měly odpadnout. VIP účet je placená služba s ročním předplatným. 1roční přístup poskytujeme zdarma při nákupu non-retail (tedy ne LT) produktů Autodesk nebo nákupu Autodesk Subscription u firmy Xanadu. |
|
![]() |
|
Kubíček ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 14.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCAD 2020 a Inventor 2020 Stav: Offline Bodů: 104 |
![]() |
Dobrý den. Poslední mail z CAD Fóra mi došel 30.4.2003. Při tom mi pošta celou dobu chodí pošta včetně X-News od XANADU. Při příležitostních setkáních na výstavách nebo při instalování nové verze AutoCADu se ptal členů CAD Studia, později XANADU a i našeho administrátora, jaké mohou být důvody a nikdo mio nedokázal odpovědět. Za vše prý může robot. Ani jsem nedostal mail, ve kterém by mi bylo oznámeno, že jsem vyloučen z fóra pro své chování, jak je nyní uvedeno při současné registraci. Doufám, že tato forma bude pro mě výhodnější z následujících důvodů: - maily se mi od 30.4.2003 po nákupu nového PC a ACADu od XANADU nepodařilo zprovozdnit - Vzhledem k tomu, že nejsem VIP, (tzn. ti co jsou zapojeni do subscription ?)kteří se mohli dostat k historii zpráv jen vítám příležitost dostat se třeba i ke starším příspěvkům - jsem zaměstnanec a je ode mne požadován i určitý výkon a tím pádem se nemohu každý den probírat došlými maily. Z uvedeného důvodu usuzuji, že i třídění bude přínosné pro lepší orientaci v příspěvcích. |
|
![]() |
|
administrator ![]() Admin skupina ![]() Přihlášen: 01.říj.2003 Stav: Offline Bodů: 49 |
![]() |
Diskusní skupina "CAD Fórum" přešla z technologie 'mail-listu' (zpráv rozesílaných všem účastníkům e-mailem) na novou podobu založenou na web technologiích. Diskuse jsou nyní odděleny dle produktů/oborů. Pro použití nového diskusního fóra se prosím nejprve přihlaste (zaregistrujte). Poté můžete využít všech funkcí diskusního fóra, včetně vyhledávání, publikování HTML příspěvků, hlasování v anketách či zasílání notifikací. Chcete-li nadále dostávat informace o nových diskusních příspěvcích e-mailem, ponechte si zapnuté notifikace u jednotlivých diskusních okruhů. Podrobnější informace najdete v odkazu Pokyny Proč k této změně došlo? -Administrátor |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,273 sekund.