Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.099.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Autor | |
zadyz ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 04.lis.2012 Používám: autoCAD Stav: Offline Bodů: 12 |
![]() Zasláno: 25.lis.2012 v 11:19 |
pokusím se o to hned jak vyreklamuji pc protože se mi teď stává že při spouštění cadu či něčeho takového, my vše spadne naskočí modrá obrazovka s textem který začíná ve smyslu "fatal error" víc nestihnu přečíst a restartuje se mi pc. Uvidíme zde raklamace přijde na to proč je tomu tak
![]() |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21970 |
![]() |
Příčina je nejspíš v tom Avastu - je známo, že může způsobovat tyto chyby. Zkuste jej aktualizovat, popř. odinstalovat (a odstranit jeho pozůstatky v systému).
|
|
![]() |
|
zadyz ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 04.lis.2012 Používám: autoCAD Stav: Offline Bodů: 12 |
![]() |
avast free, nehlásí mi to žádné potíže a mám profil správce
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21970 |
![]() |
Onen výše zmíněný tip 7738 zatím vždy pomohl. Jaký používáte antivir? Máte administrátorská práva? Žádný krok postupu nehlásí chybu?
|
|
![]() |
|
![]() |
Děkuji, ale zůstanu u té 2010. Teď potřebuji vyřešit problém s bílím aktivačním oknem.
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
Zkuste prosím ještě postupovat pode návodu, který jsem zmínil výše. Je to sice podobné, ale jsou tam mírné odlišnosti. U mě to zabralo.
Upravil PepaR - 13.lis.2012 v 17:15 |
|
![]() |
|
![]() |
tu chybu mi to vyhodí u novějších verzí, u starší třeba 2010 ne ale při aktivaci mi vyskočí jen bílé okno a nic víc... zkoušel jsem návod, který zde zmínil kolega. Ale nepomohlo to.
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
A nyní se potýkáte pouze s prázdným aktivačním oknem nebo stále i s interní chybou 2738?
Pro odstranění chyby 2738 mi třeba pomohl až postup dle návodu na blogu Up and Ready.
|
|
![]() |
|
![]() |
Nemáte nějakou další radu? Nebo neí tady někdo z brna? Že by se mi na to podíval.
|
|
![]() |
|
![]() |
nepomáhá
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Na prázdné aktivační okno platí postup z tipu:
|
|
![]() |
|
![]() |
Tak opravdu nevím.. Tato chyba se mi vyskytovala u novějších verzí 2011 a mladší, ted jsem nainstaloval 2010 a jde to ale problém mám teď s licencí. Stáhnul jsem si studentskou verzi z http://students.autodesk.com a po instalaci to chce aktivovat produkt, při pokusu o aktivaci se mi zobrazí pouze prázdné okno a nic víc, tím pádem nemohu nějak tento produkt aktivovat.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
ano tento návod jsem také našel ale nefunguje
|
|
![]() |
|
Kosík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: ACA 2017 + DT+, Revit 2017 Stav: Offline Bodů: 538 |
![]() |
Přeji příjemný den
tato chyba je poměrně častá, aspoň u mě a to od nástupu produktů verze 2011. Mě se osvědčil tip, který jsem vyhrabal někde na internetu. Jan Kosík |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
VIP je pouze jeden. Přístupný je přes Helpdesk, technickou podporu pro zákazníky CAD Studia.
|
|
![]() |
|
![]() |
Nejdou mi zobrazit odpovědi na zmíněné příbuzné tip, vstup je pouze pro VIP členy
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
A ty zmiňované příbuzné tipy (7150, 8299) nepomohly?
|
|
![]() |
|
![]() |
Mohl byste mi prosím tedy poradit
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,313 sekund.