Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
doporučuju zkontrolovat na počítači i ve výkresu lokální nastavení (nastavení znaku oddělovače čísel a pod.). Eventuálně si zkuste nastavit třeba angličtinu ...
Jak se zadávají body u obdélníku vím. Když otevřu dva výkresy, tak v jednom výkresu obdélník nakreslím a v postiženém výkresu nejde nakreslit přes ikonu (ani když body uchopuji na jiných objektech). Na jiném počítači jde v postiženém výkresu obdélník nakreslit.
Ta akce s mezerníkem mi nic neříká, zkuste popsat podrobněji.
V Inventoru problém není. V Autocadu v postiženém výkresu jde obdélník nakreslit příkazem Obdélník s příkazového řádku, ale nejde nakreslit použitím ikony Obdélník (zobrazí se úsečka).
v jednom rozpracovaném výkresu mi začal dělat problém nakreslení obdélníku. Když dám příkaz nakreslit obdélník a zadám dva příslušné body, tak se mi nakreslí pouze vodorovná čára začínající v prvním bodě a má délku součtu základny a výšky obdélníka. Při tvorbě obdélníka nepomáhá ani uchycení na stávající entity.
V novém výkresu a jiných výkresech se obdélník vytvoří.
Mám Autocad Mechanikal 2014 v balíčku FDS a dělal jsem několik synchronizací s Inventorem.
Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru