Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.096.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Autor | |
Juraj213 ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 21.zář.2013 Lokalita: Slovensko Používám: Autocad Mechanical 2014, Inventor 2014 Stav: Offline Bodů: 10 |
![]() Zasláno: 05.pro.2013 v 15:11 |
Dakujem všetkym pekne za rady , nakoniec sa mi to podarilo stiahnut ked som to dal stahovat cez google chrome.Už to mam aj nainštalovane a funguje jak ma :) Vdaka ešte raz |
|
![]() |
|
waldosinka ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 30.zář.2013 Lokalita: Slovensko Používám: Inventor2009, AutoCAD2009, Inventor2014 Stav: Offline Bodů: 489 |
![]() |
odporucam operu na stahovani akychkolvek suborov nepouzivat chova sa dost desivo. a celkovo nieje priliz stabilny prehliadac.
na stahovanie pouzidat idealne Mozilu alebo Chrom |
|
zdraví waldosinka :)
|
|
![]() |
|
Martin Madaj ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
ARKANCE support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 05.lis.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: Vždy aktuální verze Stav: Offline Bodů: 310 |
![]() |
Zkuste prověřit ještě jednu věc: je možné (spíše pravděpodobné, dělá mi to takto v Opeře), že když dáte browser download, tak stránky Autodesku na Vás "vyhodí" oba dva soubory ke stažení najednou (přes jeden odkaz se prohlížeč pokouší uložit oba dva soubory). Problém je ten, že skutečně uložit pro stahování se povede jenom jeden, a ten druhý, resp. jeho okno, uvízne v automaticky blokovaných oknech.
|
|
M.M.
|
|
![]() |
|
Juraj213 ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 21.zář.2013 Lokalita: Slovensko Používám: Autocad Mechanical 2014, Inventor 2014 Stav: Offline Bodů: 10 |
![]() |
Tak presne to stahujem cez browser download a ked to chcem rozbalit a dat inštalovat tak mi napiše že produkt sa sklada s viacerych suborov a aspom jeden subor je poškodeny alebo nebol ešte stiahnuty.Predtym som stiahol Autocad a stym som problem nemal, iba teraz pri Inventore mi to robi
|
|
![]() |
|
Martin Madaj ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
ARKANCE support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 05.lis.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: Vždy aktuální verze Stav: Offline Bodů: 310 |
![]() |
Dobrý den,
osobně mám nejlepší zkušenosti se stahováním instalaček pomocí volby Browser Download (normálně stáhnout zabalené instalace v ZIPu pomocí prohlížeče).
|
|
M.M.
|
|
![]() |
|
waldosinka ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 30.zář.2013 Lokalita: Slovensko Používám: Inventor2009, AutoCAD2009, Inventor2014 Stav: Offline Bodů: 489 |
![]() |
nemoze byt chyba v registroch? zeby stale zaznamenavalo ze nieco uz na HDD je ale pritom sa len ide instaalovat?
skuste: Odstráňte inštalačné súbory inštalacie z priečinka Downloads. Formát týchto súborov je <ProductName_Year_Language_Platform_Version> _wi_ <jazyk> _Setup.exe Obnovte stránku prehliadača . Na webových stránkach k stiahnutiu , kliknite na tlačidlo Inštalovať znova . Upgrade na novšiu verziu je tiež odporúča . Upravil waldosinka - 01.pro.2013 v 18:48 |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
napiše mi že preberanie je dokončene, vypol som ochranu aj firewall antiviru a dal som to stiahnut znovu a stale to iste.
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21950 |
![]() |
To je divné - a proběhl znovu download všech částí? Neblokuje vám jednu z částí nějaký antivir?
|
|
![]() |
|
![]() |
Vdaka za radu ale skušal som to aj cez download manager a vyhodilo mi tu istu tabulku.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21950 |
![]() |
Asi chybí některá část instalace - viz tip:
|
|
![]() |
|
![]() |
Zdravim , chcel by som vas poprosit o radu mam stiahnuty inventor 2014 študentska verzia a mam win7 64bit.Ked spustim stiahnutu aplikaciu a chcem to dat extractovat, vlastne rozbalit aby som mohol začat s inštalaciou tak mi vyhodi okno v ktorom je : Product download consists of multiple files, At least one file is missing or has not been downloaded yet možte mi poradit? |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
LOG je uložen v pracovní složce (TEMP). Pokud máte instalačku staženou podle té původní rady, žádné stahování během instalace už by se nemělo odehrávat.
|
|
![]() |
|
cupikmen6 ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 23.lis.2013 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor 2014, AutoCAD 2014 Stav: Offline Bodů: 14 |
![]() |
"při stahování došlo k chybě. Znovu na webu společ. Autodesk klikněte na možnost Instalovat nyní." První mi to šlo spustit (ten setup.exe) po vypnutí firewall brány, teď mi to už nejde spustit vbc i s vypnout bránou, nahodí se tadle tabulka. Ta první tabulka se nahodí když chci spustit po druhé ve složce/downloads/setup.exe... .NET frame mám 3.5.1 tuším ..
Už nevím co mám dělat, pač to nejde spustit vůbec, abych se koukl na LOG musím to nejprve spustit úspěšně. :( |
|
![]() |
|
![]() |
a ak to bude mozne hodte sem print :)
|
|
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Na tom obrázku máte modrý odkaz na LOG soubor s podrobnostmi o chybě - je třeba se v něm podívat na čem konkrétně ta instalace selhává. |
|
![]() |
|
Jirizhk ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 05.led.2013 Lokalita: ČR (HK) Používám: Autodesk Inventor Proffesional Stav: Offline Bodů: 61 |
![]() |
Většinou bývá problém v instalaci z některých Microsoft Visual C++ 2005 . Inventor mi i někdy reagoval buď na novou či starou verzi NET Framework také jedna z možností
|
|
![]() |
|
cupikmen6 ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 23.lis.2013 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor 2014, AutoCAD 2014 Stav: Offline Bodů: 14 |
![]() |
omlouvám se, nechápu co máte na mysli ... normálně jsem to rozejel, bez zapnuté brány a po chvilce instalování se mi objevila tahle tabulka.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Co říká ten LOG soubor? (odkaz)
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,401 sekund.