Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | ||
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() Zasláno: 24.kvě.2006 v 17:02 |
|
jasně, mne jen pobavilo, že renomovaný autor tak beze studu pise, ze někde je něco, o čem nemá ani páru - jako povedený žert bych to bral ve chvíli, kdyby o několik kliknutí dál byl podrobný popis funkce a nastavení toolpalet v sitovem prostredi.
chci, aby vsichni uzivatele meli: A. pevne nastavene palety vsichni stejne - menitelne jen z jednoho mista. ...mam pocit, ze snad tolik toho nechci, porad mi to nejde tak nastavit a rad bych videl nejaky tutorial... |
||
Rostislav Říha
|
||
![]() |
||
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21899 |
![]() |
|
Autodesk zveřejňuje na webu tipy a tutorialy i od "obyčejných" uživatelů, nejen od nezávislých autorů knih o Autodesk produktech. Který kód z .ATC vás zajímá? Já myslím, že všechny kódy z XML souboru .ATC jsou celkem jasné. |
||
![]() |
||
Petr Bláha ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 27.čer.2005 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCAD R14=>2021 CZ, Revit B/A 7.0=>2021 CZ Stav: Offline Bodů: 571 |
![]() |
|
jj, oni ani některé tutorialy přímo od Autodesku nejsou špatné, ale zásadní problém je v jazyku publikování! Ti uživatelé co jsou schopní a umí natolik dobře anglicky, aby tomu porozumněli sami se to naučí i bez nich a ty pro které bych to hlavně potřeboval, tak dobře anglicky neumí a je mi to tedy k ničem :-(.
|
||
![]() |
||
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
|
...Ellen is an Autodesk Registered Author best known for AutoCAD 2004 Bible. ...vice se o ni doctete na http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/item?siteID=123112& id=2260432. Napsala tutorial o toolpaletach. Ten najdete na http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/item?siteID=123112& id=3368975. Moc jsem se tam dozvedel a obzvlast mne nadchla informace o Command Toolpaletach: "The .atc file is a text file that you can modify. It has many codes that I certainly can’t figure out..." Jo, presne tak si predstavuju, ze budou vypadat tutorialy, co autodesk vydava na svem oficialnim webu. |
||
Rostislav Říha
|
||
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,203 sekund.