Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.099.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Tomáš ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 12.říj.2005 Lokalita: Czech Republic Používám: AIS2008, AutoCAD2008 Stav: Offline Bodů: 71 |
![]() Zasláno: 15.lis.2006 v 10:00 |
To: Rumisch
Tak to budu rád, protože překreslování té části dopravníků kde bude váha mě zabere dost času z konstrukce váhy. Pokud se bude dělat váha na nějaký stroj od vás, který jsem ještě neřešil. Určitě se ozvu. Díky za nabídku. Parametrický model té řešené části dopravníku. To byl vždy můj sen. Protože např. od FINLAYE vždy dostanu jen 2D řez v palcích a vše v Hladině 0. Vaše dokumentace opravdu nikde neputuje světem. Mám nakreslené jen bočnice, příchytky hadic na hydrauliku v tom místě. Nosníky válečků, výztuhy a horní a spodní pás....prostě to co jsem si odměřil na místě a co jsem potřeboval pro konstrukci. |
|
Konstruktér, projektant
Inventor 2008 SP2, AutoCAD 2008 SP2, XP Prof. SP2 ZPA Industry a.s. |
|
![]() |
|
Rumisch ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 16.led.2005 Lokalita: Slovensko Používám: Inventor 2016 Stav: Offline Bodů: 410 |
![]() |
Ok rozumiem, uz som sa len zlakol, ze nasa dokumentacie putuje svetom.
Mensia mozgova zastava.
|
|
Peter Rumis
Inv.2018 Vault Professional 2018 Windows 7 Prof CAD konstrukter Rubble Master |
|
![]() |
|
Tomáš ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 12.říj.2005 Lokalita: Czech Republic Používám: AIS2008, AutoCAD2008 Stav: Offline Bodů: 71 |
![]() |
To:Rumisch, jak říkám je to na vaší mašinu, vyrobenou u vámi.
To: V. Michl, ano SP1 pro MDT je nainstalovaný. Příkaz AMSANITYCHECK nepomohl. Přes SAT nebo STEP přijdu o prvky a FeatureRecognition jsem ještě nezkoušel? Opravdu loterie |
|
Konstruktér, projektant
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 16.led.2005 Lokalita: Slovensko Používám: Inventor 2016 Stav: Offline Bodů: 410 |
![]() |
no, tak ak nieco potrebujes mozes sa rovno na mna obratit.
|
|
Peter Rumis
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Ten nas je tiez mobilny drtic RM80. |
|
Peter Rumis
|
![]() |
|
![]() |
To: Rumisch :-
![]() Já vím.... máte to v profilu.... Je to váha na vaší mašinu RM80. Mobilní Drtič RubbleMaster "RM80". |
|
Konstruktér, projektant
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21978 |
![]() |
Je instalován SP1 pro MDT2007? Nebyla do MDT sestavy importována nějaká externí součást (IGES)? Není sestava poškozena? (spusťte AMSANITYCHECK)
Můžete také zkusit sestavu přenést přes SAT nebo STEP formát.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
to Tomas, co to mate za masinu RM80, lebo mi mame rovnako
RM80 a tiez v MDT.Inac tie prevody to je loteria. Raz ide raz nie.
|
|
Peter Rumis
|
![]() |
|
![]() |
Dobrý den,
opět mi nejde převod sestavy MDT do Inventoru. ![]() Ještě v Pondělí bylo vše OK. Převedl jsem bez chyby celou tenzometrickou váhu na RM80. Dnes Hláška:Pro převod musí být MechanicalDesktop alespoň jednou spuštěn. Tak co to zase je ![]() MDT je samozřemně při převodu spuštěný! Sestava je nativní DWG...MDT2007. A Inventor....AIS SP2. Prosím o jakoukoliv radu Nebo.... ![]() |
|
Konstruktér, projektant
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,251 sekund.