ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Přes 123.000 registrovaných u nás, celkem 1.129.000 registrovaných (CZ+EN). Tipy pro AutoCAD 2027, pro Inventor 2027 a pro Revit 2027. Nový Kalkulátor nosníků, Spirograf generátor a Regresní křivky v sekci Převodníky. Kompletní příkazy a proměnné AutoCADu 2027.
Konference CADfórum 2026 - automatizace navrhování
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na emea.support.arkance.world
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoZnačky řezů, pohledů

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Lukáš Záruba Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 02.lis.2007
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 429
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Značky řezů, pohledů
    Zasláno: 03.pro.2007 v 12:18
tak mi pošli obrázek na email a já zkusím co s tím vymyslím rehahelp@seznam.cz ( hlavně napiš do předmětu že je to na inventor )
Zpět nahoru
Mikes5 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 30.lis.2007
Lokalita: ČR (OS)
Používám:
ACAD, Inventor
Bodů: 4
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.pro.2007 v 11:15
Dobrý den,

asi jsem to napsal špatně, ale potřebuju aby konkrétně ta značka nebyla jen čara a text, ale aby vypadala jinak. (dle zákazníka) chtěl jsem vložit obrázek, ale prý nemám dostatečné opravnění Angry

Pavel

Zpět nahoru
Lukáš Záruba Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 02.lis.2007
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
inventor 2015
Bodů: 429
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.pro.2007 v 09:31

Pojmenování řezů a pohledů jde přejmenovat. Klikni na řez a objeví se ti tabulka kde si můžeš změnit jméno, měřítko, vzhled...  Mám problémy s vložením obrázku a nevim zda bude vidět, tak pokud by ti to nešlo napiš a já ti pošlu lepší popis i s obrázkama  

Zpět nahoru
Mikes5 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 30.lis.2007
Lokalita: ČR (OS)
Používám:
ACAD, Inventor
Bodů: 4
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.lis.2007 v 10:46
Dobrý den, zákazník vyžaduje jiné označování řezů a pohledů, než jaké je nastaveno příslušnou normou. Chci si zachovat vazbu 3D modelu a 2D výkresu. Jde nějak změnit automatické označování řezů??
Dělam s verzí R11.
Děkuji
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4869:Jak v Revitu vytvořit skloněný pohled?
Tip 14313:Otevření nově vytvořeného řezu či pohledu v Revitu.
Tip 10619:Při exportu pohledů do DWG se mi neexportují značky řezů.
Tip 11339:Netisknou se čáry řezu a značky pohledů.
Tip 9752:Vytvoření pohledu řezu - i bez základního pohledu.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,145 sekund.