Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.096.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Czuba ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 06.úno.2008 Lokalita: ČR (MS) Používám: AutoCAD LT 2005 Stav: Offline Bodů: 10 |
![]() Zasláno: 06.úno.2008 v 22:19 |
Už to mám moc děkuju všem co jste mi pomohli, hlavně panu Josefu Kotrbovi
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21951 |
![]() |
Na definování vlastních typů čar ale žádný soubor cadkon.shx nepotřebujete, ten obsahuje jen omezené množství tvarů (ne čar) použitých v konkrétních typech čar. Daleko širší sortiment předdefinovaných typů čar najdete buď ve zmiňovaných CAD Standardech nebo v několika knihovnách typů čar na www.xanadu.cz/download
Vlastní definice typů čar jsou popsány v příručce uživatelských úprav AutoCADu.
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
Soubor CADKON.shx moc nezeditujete, to byste musel mít k dispozici soubor CADKON.shp který je nezkompilovanou podobou souboru SHX.
Pokud Vám jde pouze o definice čar inženýrských sítí atp., tak ty naleznete i v již zmiňovaných CAD standardech.
|
|
![]() |
|
Czuba ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 06.úno.2008 Lokalita: ČR (MS) Používám: AutoCAD LT 2005 Stav: Offline Bodů: 10 |
![]() |
Mno to jo, ale k řešení jak editovat soubor cadkon.SHX nebo tak nějak mi to moc asi nepomůže :(
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21951 |
![]() |
Soubor cadkon.shx je součástí freeware nadstavby CAD Standardy
|
|
![]() |
|
![]() |
danek.s@centrum.cz muze byt? Nevim jestli vam ten e-mail došel
|
|
![]() |
|
josefk ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 02.srp.2007 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCad LT 2010, Cadkon 2011 Stav: Offline Bodů: 81 |
![]() |
Pošlete mi e-mail já vam ten soubor pošlu kotrbajosef@seznam.cz.
|
|
![]() |
|
![]() |
Myslim Cadkon.SHX chtěl bych tam typy čar jako je třeba vodovod, kanalizace atd abych to pořád nemusel kreslit ručně. Přišel jsem na to nedavno že to tak jde. Jsem v tomhle eště nováček takže přesně nevím jak se věci mají. Dokážete mi prosím poradit co a jak?
|
|
![]() |
|
josefk ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 02.srp.2007 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCad LT 2010, Cadkon 2011 Stav: Offline Bodů: 81 |
![]() |
Jaký soubor Cadkon myslíte. Typy čar v Cadkonu jsou v souborech jako v AutoCadu. Jen je tam o něco více typů. K těm odlišným typům čar jsou potřeba ještě soubory Cadkon.shp a Cadkon.shx.
|
|
![]() |
|
![]() |
Analfabet zdravi odborníky
Potřeboval bych pomoct ohledně souboru cadkon. Soubor cadkon jako takový mám akorát bych potřeboval přidat pár druhů čar a bohužel nevím jak to udělat. Mohl by mi prosím někdo poradit nebo třeba ešte kde stáhnout soubor cadkon kde by byly typy čar obsáhlejší??? Předem moc moc děkuju |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,525 sekund.