ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Přes 123.000 registrovaných u nás, celkem 1.129.000 registrovaných (CZ+EN). Tipy pro AutoCAD 2027, pro Inventor 2027 a pro Revit 2027. Nový Kalkulátor nosníků, Spirograf generátor a Regresní křivky v sekci Převodníky. Kompletní příkazy a proměnné AutoCADu 2027.
Konference CADfórum 2026 - automatizace navrhování
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na emea.support.arkance.world
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoVisty vs. AutoCAD

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Mikemamm Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 26.dub.2005
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad 2020 lt
Stav: Offline
Bodů: 731
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Visty vs. AutoCAD
    Zasláno: 18.úno.2009 v 16:25
nechapu v cem je problem, ale na vistach jsem delal posledni rok v cadu 2008 a ted delam v 2009 a instalace bez problemu, to budete mit pravdepodobne nekde v OS nastavenou "ochranu". Jako prvni jsem u vist vypl UAC a tim padem spoustim automaticky vse jako admin, aniz bych to musel vybrat, zkuste jeste toto, tedy pokud jeste mate visty. Ja jsem celkem s vistama spokojen, trvalo mi skoro rok, nez jsem v nich vse poupravil podle sveho a vsechna mozna zbytecna ochranna opatreni atd ... Pokud toto nepomuze, tak jedine dotaz na nejakeho Soft odpbornika
Zpět nahoru
Ferdinand Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD
Bodů: 1919
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.úno.2009 v 13:26
Nezapomenout na SP3.

Upravil Ferdinand - 18.úno.2009 v 13:27
-FerTh-
Zpět nahoru
Velbloud Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 14.úno.2009
Používám:
AutoCAD, Inventor
Bodů: 3
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.úno.2009 v 17:21
nu což....jdu instalovat XP
Zpět nahoru
Ferdinand Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Používám:
AutoCAD
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.úno.2009 v 15:37
To nevím, naštěstí používám zlatý WoknaXP a (dle dosti častých negativních reakcí - nejen zde na tomto fóru) vůbec netoužím po Vistách.Cool
-FerTh-
Zpět nahoru
Velbloud Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Používám:
AutoCAD, Inventor
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.úno.2009 v 11:23
Právě že to není v žádné síti... Mám domácí PC a aji jsem se kvůli tomu odpojil z netu. Přeci po mě AutoCAD nemůže chtít, abych byl přopojenej na net. Mám normální verzi-žádnou síťovou-proto tomu taky nějak nerozumím. Ale divný je že mi to hodí úplně stejnou hlášku jak při instalaci AutoCADu tak i u Inventoru. Není možné že je chyba na straně VIST a ne u AutoCADu??
Zpět nahoru
Ferdinand Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Používám:
AutoCAD
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.úno.2009 v 13:41
V jaké síti to je? Obecně síťové odkazy začínají na \\... Zkusit poslat ping na tu adresu?
-FerTh-
Zpět nahoru
Velbloud Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Používám:
AutoCAD, Inventor
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.úno.2009 v 22:32
Zdravíčko, potřeboval bych poradit. Při instalaci AutoCADu 2008 i Inventoru 2008 na 32bitový Visty mi to hodí hlášku:

Chyba 1606. Nelze získat přístup k umístění v síti Autodesk\AutoCaD\2008\R17.1\csy\

a dál už mě to nepustí. FireWall i antivir jsem odpojil ale výsledek pořád setjný...
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5418:Je AutoCAD kompatibilní s Windows Vista?
Tip 7133:VIPChyba: Program AutoCAD nebo AutoCAD LT přestal pracovat (příčiny)
Tip 5058:Jaký je rozdíl mezi PS a ne-PS verzí plotru HP DesignJet?
Tip 5723:Mohu AutoCAD provozovat i na Home verzi Windows?
Tip 7645:VIPDrivery pro HP Designjet 1050C - Win7, Vista, 64-bit
Tip 5892:Autodesk aplikace a Windows Vista.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,145 sekund.