ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Přes 123.500 registrovaných u nás, celkem 1.133.000 registrovaných (CZ+EN). Tipy pro AutoCAD 2027, pro Inventor 2027 a pro Revit 2027. Nový Kalkulátor nosníků, Inženýrský kalkulátor, Spirograf generátor a Regresní křivky v sekci Převodníky. Kompletní příkazy a proměnné AutoCADu 2027.
Konference CADfórum 2026 - automatizace navrhování
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na emea.support.arkance.world
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoNenačtení aktualizované sestavy

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
ssmiga Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
AIP2010, Mechanical 2010, Vault 2010, Vista 64bit
Stav: Offline
Bodů: 178
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nenačtení aktualizované sestavy
    Zasláno: 03.čer.2009 v 07:07
V tom plechu zavazbeném na hrany by problém primárně být neměl. Velmi často dělám různé násypky, výsypky, skluzy apod. takovýmto způsobem skládané z plechů a problém s tím není žádný. Většinou se sice snažím adaptivitu vypínat, a jen v případě potřeby opět zapínat, ale ne vždy si člověk spomonene to hned vypnout...
Zpět nahoru
EuroTec Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inventor 2016
Bodů: 299
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.čer.2009 v 15:09

Toto je ten lepší případ. Já jsem psal o tom když to zaktualizovat nejde. Většinou se jedná o to, že ten mršinec je nějak "křivý". Vypozoroval jsem, že Inventor se snaží party automaticky rovnat do pravoúhlého systému a když se mu to nedaří a je to navíc adaptabilní, tak s tím mívá problém. Typický příklad je rovný plech jako šikmé dno zavazbený za hrany a adaptabilní. Zdá se to jednoznačně určené, přesto Inventor z 90% začne řvát. Dejte vědět jak jste pokročil.

Milan Denk

EuroTec JKR
Zpět nahoru
ssmiga Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
AIP2010, Mechanical 2010, Vault 2010, Vista 64bit
Bodů: 178
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.čer.2009 v 13:27

Pár krát se mi to stalo také. Vždy to ale šlo vyřešit tak, že během otevírání sestavy jsem zamítl aktualizaci (jinak Inv spadl) a až se sestava otevřela potom jsem ručně zaktualizoval ikonkou pro to určenou a aktualizace proběhla OK. Potom jsem sestavu hned uložil a už s tím byl pokoj.

Zpět nahoru
Placa Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 01.čer.2009
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
AutoCAD 2009, Inventor 2009
Bodů: 2
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.čer.2009 v 10:30
Díky, skusím to najít. Většinou adaptivitu hnedka vypínám, když ji nepotřebuji. Mě udivuj, že to začlo dělat z ničeho nic, přitom jsem žádné velké upravy v modelu nedělal, jen jsem do sestavy přidal pár součástí. 
Zpět nahoru
EuroTec Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inventor 2016
Bodů: 299
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.čer.2009 v 08:07
Bude to dělat nějaký neposlušný part. Zřejmně 2x adaptabilní, tím myslím například nějaký plech, který je adaptabilně zavázán a do něho jsou udělány adaptabilní otvory třeba i o několik úrovní sestavy víše. zkuste pootevírat podezřelé podsestavy bez aktualizace a povipínat adaptabilitu. Je to práce na draka, ale mám taky jeden takový "plíšek". Rozhodně to nezpraví přeinstalace.
Milan Denk

EuroTec JKR
Zpět nahoru
Placa Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 01.čer.2009
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
AutoCAD 2009, Inventor 2009
Bodů: 2
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.čer.2009 v 19:10
Zdravím všechny,

mám problém s načtením sestavy. Při otevření patřičné sestavy - dojde k jejímu načítání, poté se objeví okno zda aktualitovat sestavu - při potvrzení aktualizace dojde k aktualizování sestavy, ale tím to hasne - komp se sekne. Když zamítnu aktualizaci tak se mi sestava otevře, ale nemůžu naprosto nic vazbyt a podobně komp se zase sekne. Začlo to dělat z ničeho nic, všechno šlo v pohodě a najednou konec. Vidím to tak, že přeinstaluji znova celý Inventor. Zajímá mě jestli se tu někdo stím už nesetkal???Wink
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 3876:Výšky podlaží v Project Navigatoru jsou 10x nebo 100x větší.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9105:VIPVýpočet celkové ceny IAM sestavy z cen jejích jednotlivých součástí (makro).

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,234 sekund.