Diskuzní fórum, poradna
 Diskuzní fórum, poradna
 ?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností
 Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi.
 Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
 Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi.
 Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
 | 
 | 
| Odpovědět   | archiv | 
| Autor | |
| Pepa   TOP uživatel   Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: LT 2014 CZ Stav: Offline Bodů: 445 |  Téma: Nekorektní tisk barev Zasláno: 19.kvě.2006 v 07:45 | 
| 
   Zdravím vespolek. Máme tu problém s barevným tiskem z různých verzí LTčka na dvou PC - W2000Pro na plotr HP 1050c. Plocha vyšrafovaná SOLIDem, barva 50, v přiřazení per nastavená žlutá (2). Při tisku z jednoho PC z LT 2006 i LT 2004 to je OK, žlutá je žlutá, ale při tisku z druhého PC z LT2004 je žlutozelená  Verze ovladače i konfigurace plotru na obou PC stejná, vykreslovák tentýž, prostě jsem nenašel rozdíl. Vůbec nevím, kde je zakopaný pes. Dík za každou radu | |
| 
     Pepa
     | |
|  | |
| Machacek   Profil člena Odeslat soukromou zprávu Najít příspěvky člena Navštívit stránky člena Přidat do seznamu známých TOP uživatel   Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (HK) Používám: BricsCAD, Cadkon MEP Stav: Offline Bodů: 720 |  Zasláno: 19.kvě.2006 v 07:55 | 
| Obdobný problém jsem také řešil. Na jednom PC byly barvy syté, na dalším, byly vyšisovaný, jako by výkres byl 1/2 roku na sluníčku. Všechno bylo nastavené stejně. Nakonec pomohlo, když se na tom PC, které barvy tisklo vybledlé, provedla úprava v nastavení plotru na záložce CAD = use application color a na záložce Color = Lightness na maximum | |
| 
     Jiří Macháček BricsCAD, Cadkon MEP | |
|  | |
| Mantlík   TOP uživatel   Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2578 |  Zasláno: 19.kvě.2006 v 09:19 | 
| Obdobný problém jsem měl na HP800 po přechodu na ovladače 5.34 a vyšší(např. 51 šla do žlutozelena, 12 už byla hnědá). Pomohlo nastavení tiskárny v záložce COLOR, volby color matching method na sRGB Render Intent na Saturetion 
 | |
| 
     J. Mantlík | |
|  | |
| Pepa   TOP uživatel   Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: LT 2014 CZ Stav: Offline Bodů: 445 |  Zasláno: 19.kvě.2006 v 09:43 | 
| 
   sRGB máme, render intent jsem nikde neobjevil :-(
    | |
| 
     Pepa
     | |
|  | |
| Mantlík   TOP uživatel   Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2578 |  Zasláno: 19.kvě.2006 v 10:41 | 
| Nevím, jak to je u HP1050. U HP800 to je umístěno pod "Color matching method". Pokud tahle volba je nastavena na "Managed by application", tak je render intent zešedlý - je možné ho změnit pouze při Color matching method : sRGB Koukal jsem se taky na ovladače pro HP1055cm, které používáme pro PLT soubory územně-plánovacích dokumentací pro SURM (tisknou si to pak sami).Ale jsou staršího data, takže v ovladači pro "obyčejné"plt jsem tyto volby vůbec nenašel, v PS ovladači jesm "Rendering intent" našel. 
 Ovšem správný význam těchto funkcí neznám, dospěl jsem k tomuto výsledku experimenty | |
| 
     J. Mantlík | |
|  | |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
| Odpovědět   | |
| Přejít na fórum | Oprávnění fóra   Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru | 
Stránka byla vygenerována za 1,680 sekund.

AUTOCAD
 AUTOCAD INVENTOR
 INVENTOR REVIT
 REVIT CIVIL 3D
 CIVIL 3D FUSION
 FUSION 

Nekorektní tisk barev
Nekorektní tisk barev Možnosti tématu
 Možnosti tématu