Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() Zasláno: 15.čer.2006 v 14:18 |
Mám problém. HDI driver pro Océ 9400 dodaný s AutoCADem2007 není funkční. Cosi je odesláno na plotter, ale ten nic nevytiskne. Zkoušel jsem i tisk do souboru a následné odeslání na plotter - stejný výsledek. Neřešil jste to někdo? |
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() |
Of - dva dny se v tom hrabu. Navíc sedím v přízemí a plotter je v patře :-(( Konečný výsledek mého snažení (snad) - jestli to bude někoho zajímat: - HDI driver dodaný s A2007 není funkční (kam to nahlásit?); Nakonec jsem vytvořil 2 systémové tiskárny - pro první a druhou roli a k nim plottery v AutoCADu s příslušnými uživatelskými formáty. A teď to musím udělat ještě u všech uživatelů :-((. Snad půjdou aspoň definice plotterů a pmp soubory okopírovat. Jsem naprosto znechucen - ještě, že je pátek... |
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21898 |
![]() |
Pro nahlášení chyby prosím použijte www.autodesk.com/submitbug - viz: |
|
![]() |
|
Mrázek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2018, AutoCAD 2018, Vault Pro 2018 Stav: Offline Bodů: 1199 |
![]() |
Buďte rád, alespoň si při tom věčném dřepění u počítače trochu protáhnete kostru. |
|
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s. AIP 2018, ACADM 2018, Vault Pro 2018 |
|
![]() |
|
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
Peter Jirat ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD ->2021, Revit ->2022 Stav: Offline Bodů: 3944 |
![]() |
Taky jsem se přidal k reportu, at je nas vice. Ani adt7 si nevytiskne ani Ň. Ale mám to bez schodů
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Včera u nás byl technik od Océ (resp. autorizované firmy) a ze začátku měl sice velké seběvedomí, jak je to snadné, ale taky nedosáhnul ničeho. Mně to po dlouhém přemýšlení "vytiskne" prázdnou A0 nebo i větší formát (posílám A2 s prázdným rámečkem a razítkem). Zatím jsem další experimenty vzdal, protože paní v reprografii je, kulantně řečeno, energická a nemá pochopení pro plýtvání materiálem. Tisk přes raster driver funguje. |
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,215 sekund.