ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Samovolné přepínání HPLAYER

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2022
Stav: Offline
Bodů: 2573
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Samovolné přepínání HPLAYER
    Zasláno: 16.říj.2024 v 17:09
Občas mne překvapuje, že nevidím aktuálně vyšrafovanou plochu. Samozřejmě zjistím, že se mi po začátku šrafování přepnula proměnná HPLAYER na nějakou zmraženou hladinu, pocházející od stavařů či architektů. 
Což o to,už mne to "nějaký pátek" nepřekvapuje, už jsem si na jedno přepnutí zvykl ... Ale dneska se mi to stalo při práci na jednom souboru během odpoledne 3x !!!
Co proboha nutí HPLAYER, aby se přepnula? Vnese to tam nějaká entita z Acadu/Revitu/Archicadu ?
Dá se tomu nějak zabránit?
PS. Vím, že to dělalo i kolegovi s mapem ...
PS2. Berte to spíš jako povzdechnutí, i když by mne důvod zajímal
Děkuji

J. Mantlík

Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
C3D 2024
Bodů: 1740
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.říj.2024 v 20:43
No není to tak dlouho co mě to taky trápilo... (a 20 let nikdy před tím). Ale nezkoušel jsem to vysledovat.

Ale můžete to zkusit... použijte SYSVARMONITOR, dejte tam je tuto proměnou, nastavte ať vyskakujou bubliny... a vyčkávejte, až se chytí.

Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2022
Bodů: 2573
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.říj.2024 v 10:41
Díky, zkusím to.
Dneska se k tomu přidala i samovolná změna DIMLAYER Angry
J. Mantlík

Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 25.lis.2006
Používám:
AutoCAD/ACA'21, '24, RVT'21, '24
Bodů: 1273
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.říj.2024 v 11:51
Původně odeslal(a) Mantlík Mantlík napsal(a):

Dneska se k tomu přidala i samovolná změna DIMLAYER Angry
JJ, DIMLAYER mi taky takto zlobil na vícero počítačů... zhruba pře půl rokem, a všichni začali v jednom týdnu... Ručně jsme to párkrát přenastavili a pak to (asi) samo od sebe přestalo. 
Někomu jsem dal do StartUpu lisp
..
(command "DIMLAYER" ".")
....
 to pomohlo ale není to řešení...
JASponza

ACA (AutoCAD) 21, 24
RVT 21, 24

Win 10, 11 x64
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7985:VIPInstalace AutoCADu 2012 opakovaně končí samovolným restartem (chybou).
Tip 10526:Samovolné zčernání popisků v Civil 3D.
Tip 11090:VIPRychlé přepínání uživatelského profilu v AutoCADu ikonkou v ribbonu nebo klávesou.
Tip 3937:VIPPřepínání viditelnosti nástrojového panelu jedním tlačítkem.
Tip 2126:VIPJak vkládat "mechanical" objekty vždy do aktuální hladiny?
Tip 9489:Snadné stránkování mezi stránkami projektu ECSCADu.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,328 sekund.