ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Děkujeme za účast na konferenci CADfórum 2025 - podívejte se na reportáž
Přes 119.900 registrovaných u nás, celkem 1.104.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a proměnné prostředí AutoCADu.
Autodesk Fusion 360 - cloudový CAD/CAM/CAE - v CZ
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Nakreslený výkres není vidět

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
RadkaV Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 10.pro.2021
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
Autocad, Inventor
Stav: Offline
Bodů: 70
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace RadkaV Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nakreslený výkres není vidět
    Zasláno: 15 hodin 12 minut zpět v 18:29
Dobrý den,
na něco jsem asi klikla a nevidím, co jsem nakreslila. A i když založím nový výkres, tak čáry, co nakreslím, mizí.
Zobrazí se pouze, když kliknu a tažením myši ohraničuji výběr a nebo, když na nějaký objekt kliknu.

Nekreslím do zmražené hladiny, ani nemám nastavenou barvu černá na černé.

video - Na uschovna.cz je číslo to zásilky   TPZNV9MBZC9NRZB8-426
Jinak neumím video vložit. Nemám Youtube a do zipu jr příliš velké.

Děkuji za pomoc

Zpět nahoru
Boleslav Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.led.2009
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
dříve Solidworks, teď Inventor
Bodů: 343
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Boleslav Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13 hodin 12 minut zpět v 20:29
Nejspíš to bude jen chyba grafiky. Podle mne pomůže vypnout nebo zapnout grafickou akceleraci.
Zpět nahoru
RadkaV Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 10.pro.2021
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
Autocad, Inventor
Bodů: 70
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace RadkaV Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12 hodin 46 minut zpět v 20:55
Dobrý den,
děkuji za odpověď, to jsem zkoušela a nepomohlo.
Vyzkoušela jsem i "Obnovit výchozí nastavení" ze složky "Autodesk" a nic.

Malý poznatek.
vlevo pod kartami výkresů je přepínání vizuálních stylů. Standardně je tam nastaveno "Drátěný model". Když to přepnu na "koncepční" tak je výkres vidět. Ale to neřeší problém.

Upravil RadkaV - 11 hodin 55 minut zpět v 21:46
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 2173:Stěny v xrefech nejsou správně začištěny.
Tip 6582:Výběr objektů "posLední" nevybere posledně nakreslený objekt.
Tip 7592:Středový kříž nebude nakreslen. *Neplatný*
Tip 2727:"Varovná barva" pro Architectural Desktop.
Tip 6685:VIPZaokrouhlení výkresových objektů k pevnému rastru (osnově).
Tip 9772:Jak zaměnit již nakreslenou trasu za jinou v AutoCAD PID?

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,480 sekund.