Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | ||||||||||||
malina ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 31.bře.2006 Stav: Offline Bodů: 4 |
![]() Zasláno: 01.srp.2006 v 10:49 |
|||||||||||
Prosím vás mám problém s kotáma pri kopírováni respektive posunu výkresu. Vezmu napr. hotovy pudorys posunu si ho nekam jinam a polovina kot se mi uplne rozhazi . Zajimave je ze to v nekterem souboru nedela a v jinem jo. Mate nekdo nejaky tip
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
Mato Hauso ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 03.čer.2006 Lokalita: Slovensko Používám: autocad LT 2009 Stav: Offline Bodů: 20 |
![]() |
|||||||||||
Ja som mal podobny problem ako ty. Hlavne ked som mal sikme kooty. vyriesil som to tak ze som spravil novy kotovaci styl. vsetky koty som skopiroval do toho noveho stylu ( teda ak nemas viacej stylov ) a potom mi to ficalo
![]() |
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
koutnak ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 20.bře.2006 Lokalita: ČR (MS) Používám: ACAD 2013; Cadkon+ MEP 2018 Stav: Offline Bodů: 474 |
![]() |
|||||||||||
Stejný problém jsem u převzatých výkresů, kreslených v Německu v bůhvíjaké nástavbě, vyřešil stejně jako Mato Hauso. Já lepší radu nemám.
Upravil koutnak - 01.srp.2006 v 13:12 |
||||||||||||
Radim Koutňák
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
|||||||||||
dimassoc=2
|
||||||||||||
-FerTh-
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
Mato Hauso ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 03.čer.2006 Lokalita: Slovensko Používám: autocad LT 2009 Stav: Offline Bodů: 20 |
![]() |
|||||||||||
mohol by si nam trochu objasnit co to je za prikaz dakujem
![]() |
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
koutnak ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 20.bře.2006 Lokalita: ČR (MS) Používám: ACAD 2013; Cadkon+ MEP 2018 Stav: Offline Bodů: 474 |
![]() |
|||||||||||
Stačí se podívat do nápovědy:
Řídí asociativní kótování objektů.
DIMASSOC není uložena v kótovacím stylu. Výkresy uložené ve verzích předcházejících verzi AutoCAD 2002 si zachovají nastavení systémové proměnné DIMASSOC. Po otevření výkresu ve verzi AutoCAD 2002 nebo novější, bude nastavení asociativity kót znovu obnoveno. Pokud otevřete výkres z předchozí verze v AutoCADu 2002, převezme systémová proměnná DIMASSOC hodnotu systémové proměnné DIMASO výkresu z předchozí verze. |
||||||||||||
Radim Koutňák
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
malina ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 31.bře.2006 Stav: Offline Bodů: 4 |
![]() |
|||||||||||
Nakonec mě na asociativitu kot upozornila kamoška z vedlejši kanceláře:) V připadě že už máte problémy v nějakém stávajícím výkresu jde to řešit přikazem Kótyodpoj (zruší asociaci) Kótypřipoj (zavede asociaci) musíte ale vybrat kóty kterých se to týká. |
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
|||||||||||
Tak to mne nenapadlo
![]() |
||||||||||||
-FerTh-
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
Neuthron ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 19.kvě.2006 Stav: Offline Bodů: 18 |
![]() |
|||||||||||
muj názor je takový ze nejjednodušeji to de tak ze ...ale na to sem uz odpovidal v nejakem foru... koty mají vlastní hladinu kterou zamkneme a posuneme objektem pak odemkneme hladiny a posuneme s kotama ... funfuje to!!!
![]() |
||||||||||||
AutoCAD 2005
|
||||||||||||
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,252 sekund.