Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.093.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Milan ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 27.říj.2004 Lokalita: Slovensko Stav: Offline Bodů: 56 |
![]() Zasláno: 24.zář.2006 v 09:01 |
Rozhodujem sa medzi kúpou anglického a českého Civilu 3D 2007. Chcel by
som sa spýtať, že aký je názor užívateľov na úroveň prekladu príručiek
- radšej by som totiž mal českú verziu ak je preklad slušný. Sú
preložené nejaké tútoriály? Ak - tak aj v metrickom systéme?
Milan |
|
Milan
AutoCAD 2006 |
|
![]() |
|
Falco ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() Přihlášen: 12.kvě.2006 Lokalita: Slovensko Používám: AutoCAD 2007, beginer ADT 06 - 07 Stav: Offline Bodů: 92 |
![]() |
Myslim ze pri kazdej aplikacii od autodesku sa na instalacnych CD nachadza USER GUIDE v tom jazyku ako je aj aplikacia.
Ale o tutorialoch neviem. Aj ja s tym mam problem ale s ADT tutorialy v Cestine alebo Slovencine som nikde nenasiel. Tak som si kupil knihu a nakoniec som zistil ze som si nepomohol lebo kniha je skor na CADKON ako na ADT.
Ale nastastie su na CADFORUMe ludia co vedia poradit
![]() |
|
![]() |
|
Ivona K. ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 11.srp.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Map 3D 2007, Civil 3D 2007, Raster design Stav: Offline Bodů: 32 |
![]() |
Zdravim.
Myslim, ze prirucky jsou prelozene vcelku slusne. I cviceni jsou prelozena. Ale tutorialy, aspon ty, ktere jsem videla, byly ve stopach ...ale na procviceni si myslim, ze to nevadi a neni problem jedotky zmenit...:)
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Příbuzné CAD tipy: | ||
Tip 1408: | ![]() ![]() | Jak získat příručku k AutoCADu? |
Tip 1920: | ![]() ![]() | Existuje česká literatura k AutoCAD programování - VisualLISP, VBA a ObjectARX? |
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,121 sekund.